Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus!Mam takovej problem!Poblis mejch kytek venku je mraveniste!Sel sem se podivat na kytky a 5 jich bylo jakoby uschlejch!Naky okolo toho lezli.Mohli to bejt voni?Vodu meli!Dikas CAR
ja mel kdysi venku malinky a ty mi (rekl bych) mravenci solidne okousali. Jinak msic se da zbavit urcitou smesi (olej + jar + voda - musis experimentovat :-))
mozna bys mohl mravence pomoci cukru odlakat nekam dal (pocitam, ze travit cely mraveniste - zabit hromadu zivocichu kvuli par kytkam neni dobry...)
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
já nemám s mravenci žádnej problém páč i když mám kolem kytiček mraveniště tak jedou v pohodě si mylím že to i prospívá že žerou nepříjemný hmyz který by mi mohl ublížit