Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ma to ešte zmisle ak to posadim v juni?-6 mesiac- posadil som niečo vpred mesiacom ale akosi sa tomu nedari.čo mam robyť?ma to presadiť alebo čo?mam tam asi 5 rastliniek asi 5 cm.strašne pomali to sastie.
Urcite to zmysel este ma. Inak za pokus nic nedas, mozno nebudu mat vysku ako by si si prial, ale nieco z toho bude. ;-) Ja idem este dnes dat posledne kusky do zeme.
kamo zmisel nema zmYsel
inak kludne vysad ked to nexas vonku do prvych mrazov tak mash sancu dopestovat nieco hulitelne...tiez som to tak predminuly rok sprawil..good luck
WAW a teraz som si vsimol "čo mam robyť"
neber to ako buzeraciu ale co je vela to je moc
presne tak smysl to ma vzdycky... kdyz uz nic tak aspoň zkušenost....
ja tež eště mam nejake kytky malicke doma... a este se pustim do semen... nechci mit nejake 2m kravy... staci kdyz to bude tak 1.2m a budu vysmaty jak lečo po zaruce.
sorry za diakritiku... občas mi to naskoci ale pak to de srat....
2i...myself
tak ty se budes jeste poustet do semen? a hele neni uz fakt pozde? je jasny, ze to od tedkoms do vejsky mooc nevyroste, ale me zajima, esi ty kytky budou zhulovat- proste esi stihnou dozrat aj po tutej strance? co myslis? nebo uz mas zkusenosti?
dobrá.............dikes. tak to vám dam vedet esi ste meli praudu-podle toho jak se tem krasotinkam povede. doufam, ze se bodou mit cile k svetu.mejte krasne dny aj kvetinky
Bungee: Myslim ze ne. Zalezi predevsim na kytce. Neexistuje zadne obecne pravidlo, ktere by urcovalo, jak bude ktera kytka ve kterem mesici jak vysoka a uz vubec se to neda rict o Konopi vseobecne. Zalezi na Indica/Sativa, jestli je misto hodne svetle/stinene, jak se hnoji atd.
Jinak smysl to ma, ja sam jsem vcra vysazoval jeste druhou varku.
určitě zasadit. ale určitě je lepší to předpěstovat doma za oknem. já vysadil 17.6. kytky co měly cca 20cm, 4 patra a už zaštíplý. ještě jsem je neviděl ale příští tejden je asi pojedu zkouknout (samci apod.) tak dám vědět.