Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ak to tu bolo tak sry ale tento rok chcem skusiť na zahradke v takom vlastnom mini kukuričnom poli a je to tesne pri plote od susedov, tak by ma zaujímalo čo by platilo aby dačo nezacítili
hm tak to sa ti kamo asi nepodarí ale tráva vonia krásne ako kytka a keď budú cítit vôňu tak ich to ani nenapadne že to je marihuana nikdy predtým asi ani vôňu rastúcej marihuany necítily
dufam.. trocha som hladal tak ze dost zavisi na hnojeni, niekomu napr. kytky voňali ako jahody, ak tak skusim zohnať daky kvet co by to mohol trocha 'začuchovať'
Nejméně zapáchající (<5)
1 - C99 x Apollo 11 from Joey Weed
1 - AK47 x Ciderella 99 from Joey Weed
1 - Mighty Haze Candy from Dutch Flowers
2 - Northern Lights #9 from Sagarmatha Seeds
3 - Dutch Haze Skunk from Fleur du Mal Seeds
3 - Cinderella 99 F2 from Joey Weed
3 - Chemo Grizzly from Kootenay Mountain Seeds
4 - Northern Lights x C99 from Joey Weed
4 - Sugar Blossoms from Brothers Grimm
5 - Jack Flash x Super Skunk from Seed from the Igloo
5 - White Russian from Brothers Grimm
5 - Northern Lights from Sensi Seeds
5 - Mazar from Dutch Passion
5 - DannyBoy from Subcool
5 - Northern Berry from Canadian Genetics
5 -Jacks Cleaner from Subcool
5 - Voodoo from Dutch Passion
No ona tráva voní stejně jako nějakej hojně pěstěnej keř či kytka, kolikrát se mi stalo že jdu okolo něčí zahrady a najednou moc krásná vůně trávy a přitom to byla ona, takže pokud by jsi zjistil co to je a vysadil, tak máš super aliby kdyby něco