Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sezóna začíná a sní startuje i můj thread..Pro tento rok sem si připravil: Outdoor mix od Fair seeds
1 x Auto Somango
2 x Sweet Dwarf
2 x Cream Caramel
3x Durban poison od Dutch passion
a možná přibydou i nějaké řezy.
Sadit budu na balkóně a zahradě, AF pojedou na balkoně a durbany půjdou na zahradu. Ty balkónovky plánuju jet na 2 kola 1. po 2 a 2. po 3
Pro balkónovky mám nachystanej Plagron royalty mix a Durbany dostanou zahradnický substrát. Hnojiva plánuju dokoupit, Plagron Alga grow na růst a Plagron Alga bloom na květ. Zatím sevas.
Sevas,
tak ve finále sem musel odjet do zahraničí, takže sem balkon zrušil nikdo by se mi o malí nestaral. Par dnů před odjezdem sem si ale domluvil 2 zahrádky a na jedne vysadil.: Dela Haze a Acid řízky z matky od Paradise seeds, Skunk 1 ze semínka od Royal queen seeds a muj outdoor kterej jedu uz 3. rokem s názvem tess... na 2. zahrádce je Nebula taky klon z Paradise seeds...