Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem,
po nějaký době přemýšlení jsem se rozhod udělat nejakou soutěž.
Výběr témy soutěže sem vybral tak aby měl každý grower možnost se účasnit a následně i vyhrát.
Hrá se o 60 limitovaných semínek z moji tvorby, které budou připraveny pro první tři místa.
1. místo - 30 semínek
LadyBerryKush (Anaberry x SfvOgKush/C99) (13ks) KushyHaze (Super Silver Haze x SfvOgKush/C99) (7ks) Sour Collision (Sour Diesel x (ECSD/SfvOgKushBx1) (5ks) Coastal Collision F2 (ECSD/SfvOgKushBx1) (5ks)
Podmínky jsou jednoduchý, a to fotka dekorační kytice z kytek co jste vypěstovali. Hodnotit se bude nápad, a celkový "umělecký" dojem z fotky. Spolu s kolegami vyberu 10 nejhečích fotek, podle účasti a následně proběhne anketa, kde už vy určítě vítěze celé soutěže.
Fotky do souťeže můžete přidávat od tejto chvíle až do 23:59 hod. 30.4.2013, kdy uzavřu přidávaní fotek.
Následně vyhodnotíme a uděláme anketu, kde budete moc hlasovat celých 14 dnů.
Ola, vzpomněl jsem si na jednu, kterou jsem stihl náhodou cvaknout někdy před lety, ani nevím co to je za holky zelený. Každopádně nějaké dvounohé by určitě radost udělala tak aspoň pro účast...
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Neni už po termínu? Taky jsem chtěl něco poslat asi předevčírem...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od koles Neni už po termínu? Taky jsem chtěl něco poslat asi předevčírem...
citace:
Původní příspěvek od HighFly Fotky do souťeže můžete přidávat od tejto chvíle až do 23:59 hod. 30.4.2013, kdy uzavřu přidávaní fotek.
Následně vyhodnotíme a uděláme anketu, kde budete moc hlasovat celých 14 dnů.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-