numberos
Nový Člen
|
1st grow DP autofem out v aprili? |
Příspěvek č. 1 |
Zdravim komunitu growerov!
Chcem vas poziadat o radu v problematike, nad ktorou si lamem hlavu uz dlhsiu dobu: Ako vypestovat aspon z casti plnohodnotne automaty uz teraz v aprili, bez pouzitia lamp a bez sklennika/foliovnika?
Sam som nepestoval nikdy, no pomahal som kamosovi asi pred 5 rokmi s 3m+ outdoormi a rok nato s 3.5m+ outdoormi a ten rok s nim planujem ist dotoho zase.. vaha palic mu vtedy ohybala stonky hrube ako päst a high nezabudnutelny, tak myslim, ze sa kamos vyzna, lebo to robil uz niekolko rokov pred tym.. no autoflowering je novinka a nechcem aby jeho metody s klas. outdoormi nejako znehodnotili, finalny automat, ked som uz dotoho tolko investoval, ak ma chapete
Mam objednane a zaplatene tieto druhy feminizovanych automatov, ktore uz mam doma.
2 x Think Different (Dutch Passion)
2 x StarRyder (Dutch Passion)
2 x AutoXtreme (Dutch Passion)
2 x + Speed (Sweet Seeds)
2 x Fast Bud #2 (Sweet Seeds)
2 x Speed Devil #2 (Sweet Seeds)
Mojim hlavym motivom, preco automaty, bola jednoznacne skora zatva, uz po 2,5-3 mesiacoch. Zijem v obci, cca 370 m.n.m, je obkolesena horami, no slnko tu svieti az az a daju sa tu najst pekne miestecka, pre potencionalne zahradky.. docital som sa, ze vonku odporucaju automaty sadit az niekedy koncom maja(5.mesiac)-zaciatkom juna(6.mesiac) a ja dovtedy naozaj nechcem cakat.
Kamos to chce dat hned po vykliceni do zeme mimo obce, hovori ze v kvalitnej hline co ma, to musi vyrast aj teraz koncom aprila(4.mesiac).. no ja tomu neverim, kedze je to automat a je momentalne pocasie ake je, preto sa snazim vymysliet nieco co by fungovalo. Na vsetky sadzby v minulosti pouzival kamos rovnaku zeminu z jeho vyhliadnuteho miesta: nejaka cernozem z pod hnojiska. Vychvaluje si tu zeminu do nebies, takze ziadne ine hnojiva nekupujem a neplanujem hnojit celu rastovu fazu a hnojiva si zozeniem az ked zacnu kvitnut..
Preto rozmyslam, ci je vhodne naozaj risknut to a dat to do zeme, uz teraz o nejakych 5-10dni bez ochrany? Alebo ma napadlo, zeby som chranil zozaciatku prisady v zemi pred zimou/silnym vetrom a dazdom, prikrytim vrchom odrezanej plastovej flase.. ked uz bude flasa pre rastlinku primala, tak by som ju chranil nejakou alternativnou metodou(necham si poradit), ale mozno uz chranit potrebovat nebude.. alebo je ten napad s chranenim hlupost? Bude napr. lepsie ak to zasadim taktiez o nejakych 5-10 dni no do kvetinacov a budem to mat doma, niekde pri okne nejakych 20 dni a tak to presuniem von v kvetinacoch? alebo radsej do zeme?
Ospravedlnujem sa za dlzku spravy, no musel som sem dat vsetko co ma trapi a nad cim neustale rozmyslam, inak by som si neodpustil, ze som minul peniaze na nieco co sa nepodarilo.
Velmi pekne dakujem za precitanie a kazda reakcia mi pomoze rozhodnut sa
Naposledy upravil numberos 15-04-2013 v 14:34 PM
|