Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar. sadim letos prvne a zajimalo by me, jak hluboko ma tak ganja koreny. zasadil jsem totiz na genialni misto v lese, ale problem je v tom ze urodna puda je tam jen asi 15 cm pak uz jen pisek. bude to stacit? kdyby ne, pomuze to prisypat? dik...
No já teda myslím že kořeny dosahují tak asi 2 metry dolů.Né-li ještě víc.řek bych že budou dlouhý jako kytka sama.Ale nemá smysl kopat jám hlubší než je 50 cm.Ale zajímalo by mě, jestli jsou kořeny za živinama, nebo prorostouz třeba 20 ćm vrstvou hnojem a jedou si níž.To by nebylo dobrý.
pul metru bych se hecnul, ale problem je v tom ze uz jsem je zasadil. kazdopadne je prisypu substratem. kysele nebrat? asi se hecnu do vapna. les je to jehlicnaty, teda bude, zatim je to skolka, ale ma skfjelej plot... dik.
No tak právě že cannabis patří mezi rostliny se slabě vyvinutým kořenovým systémem, takže ta hláška se dvěma metrama je fakt myslim úlet, ale to pH se nemůže podceňovat>strašně moc se to odrazí na celkovým zdravotním stavu kytičky. Já bych to opatrně obkopal a vyndal i s hlínou a celýmy kořenama a vykopal bych tak tu půlmetrovou jamku a smíchal substrát s tim pískem a taky s nějakym vápencem kvůli pH. Myslim, že se taková námaha bohatěnásobně vyplatí
s tima kořenama to je trochu přestřelený ?2m?. obkopání adt...vyplatí se.
já dělam ještě, že v pruběhu roku nosim hnůj pod kytku, takže když du sklízet tak mi tam zůstane potom kupa hnoje.
Úha dwa metry je fuckt hodně.představ si že by jsi ze země trhal kořen co má průměr jako celaá kiti no nevim jak u jinejch modelů ale moje kiti mají kořeny tak max 50 čísel ale s tím prokopnutím fuckt spěchat kiti si vezme hodně živin v růstu takže nej je překopat a smíchat na vhodné PH se substrátem