Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » jak hluboko?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
the.creator
Nový Člen

Karma uživatele the.creator - 0% Pěstitelská

Dotaz jak hluboko? Příspěvek č. 1

nazdar. sadim letos prvne a zajimalo by me, jak hluboko ma tak ganja koreny. zasadil jsem totiz na genialni misto v lese, ale problem je v tom ze urodna puda je tam jen asi 15 cm pak uz jen pisek. bude to stacit? kdyby ne, pomuze to prisypat? dik...

Old Post 19-05-2003 v 22:20 PM
the.creator je offline   Profil uživatele the.creator   Find more posts by the.creator   Foto galerie člena the.creator   Click here to Send the.creator a Private Message   Add the.creator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Přidej Příspěvek č. 2

No já teda myslím že kořeny dosahují tak asi 2 metry dolů.Né-li ještě víc.řek bych že budou dlouhý jako kytka sama.Ale nemá smysl kopat jám hlubší než je 50 cm.Ale zajímalo by mě, jestli jsou kořeny za živinama, nebo prorostouz třeba 20 ćm vrstvou hnojem a jedou si níž.To by nebylo dobrý.

Old Post 20-05-2003 v 18:40 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Když už tam sázíš, tak by fakt stálo za to to prohloubyt...
S tou kyselostí - jakej to je les?

Old Post 20-05-2003 v 18:44 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
the.creator
Nový Člen

Karma uživatele the.creator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

pul metru bych se hecnul, ale problem je v tom ze uz jsem je zasadil. kazdopadne je prisypu substratem. kysele nebrat? asi se hecnu do vapna. les je to jehlicnaty, teda bude, zatim je to skolka, ale ma skfjelej plot... dik.

Old Post 21-05-2003 v 01:46 AM
the.creator je offline   Profil uživatele the.creator   Find more posts by the.creator   Foto galerie člena the.creator   Click here to Send the.creator a Private Message   Add the.creator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no podle mne te kytce asi nebude stacit tak malo hliny. Koreny pujdou hluboko a 15cmm je malo. Aspon podle mne.

vriter@cz

Old Post 22-05-2003 v 11:06 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Theox
Stálý Člen

Karma uživatele Theox - 16% Pěstitelská

Obecné 2m kořeny??? Příspěvek č. 6

No tak právě že cannabis patří mezi rostliny se slabě vyvinutým kořenovým systémem, takže ta hláška se dvěma metrama je fakt myslim úlet, ale to pH se nemůže podceňovat>strašně moc se to odrazí na celkovým zdravotním stavu kytičky. Já bych to opatrně obkopal a vyndal i s hlínou a celýmy kořenama a vykopal bych tak tu půlmetrovou jamku a smíchal substrát s tim pískem a taky s nějakym vápencem kvůli pH. Myslim, že se taková námaha bohatěnásobně vyplatí

FUCK OF(F) SYSTEM!!!

Old Post 25-05-2003 v 23:19 PM
Theox je offline   Profil uživatele Theox   Find more posts by Theox   Foto galerie člena Theox   Click here to Send Theox a Private Message   Add Theox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
semeno
Stálý Člen

Karma uživatele semeno - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

s tima kořenama to je trochu přestřelený ?2m?. obkopání adt...vyplatí se.
já dělam ještě, že v pruběhu roku nosim hnůj pod kytku, takže když du sklízet tak mi tam zůstane potom kupa hnoje.

Old Post 28-05-2003 v 20:58 PM
semeno je offline   Profil uživatele semeno   Find more posts by semeno   Foto galerie člena semeno   Click here to Send semeno a Private Message   Add semeno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sany
Stálý Člen

Karma uživatele Sany - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Úha dwa metry je fuckt hodně.představ si že by jsi ze země trhal kořen co má průměr jako celaá kiti no nevim jak u jinejch modelů ale moje kiti mají kořeny tak max 50 čísel ale s tím prokopnutím fuckt spěchat kiti si vezme hodně živin v růstu takže nej je překopat a smíchat na vhodné PH se substrátem

Joint to je má definice

Old Post 01-06-2003 v 12:21 PM
Sany je offline   Profil uživatele Sany   Find more posts by Sany   Foto galerie člena Sany   Click here to Send Sany a Private Message   Add Sany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás