Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec lidi, jsem uplnej začátečník a potřeboval bych pomoct asi jsem si vzal moc velký sousto objednal jsem si L.S.D od barneyho samonakvétací,jedu indoor 400 w . klíčení uplne v pohodě za 2 dny vylezli cetimetrové klíčky,třetí den jsem je lupnul do kokosu od plagronu plus zálivka čistě jen na kořeny super plant. vylezly za další 2 dny ven dost pěkný tak jsem pokračoval v zálivce každej den tak jedničku sklenice. po 2 dnech jsem snížil světlo na 60 cm od vršků a od tý doby začlo vylejzat malinký 2 patro a zastavilo se mi to na tom. jedu 18/6 zvlhčuju rozprašovačem s čistou vodou.přidám foto až vyřeším problém s foťákem,snad zítra. je to sedmý den od vykouknutí z hlíny a jsou 5 cm velký. zkusil jsem zvýšit světlo na 80 cm a prolejt to čistou vodou. díky za rady.