Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cafte dnes som zazil uzasny den... skuril som sa kamosmi s plastiku a hor sa vyrazit do mesta
Neviem ako vy ale snad kazdy ma svoju partu ludi s ktorymi sa bavi a podobne a nikto nie je Grower-Smaotar pretoze ked som zacinal nevedel som ze v mojom okoli je vela podobnych ludi - partakov s ktorymi mozem stale pocitat....
A tak som toto tema chcel venovat nam vsetykm hulicom len tak pre radost s toho ako je skvele so svojou bandom...
ZAujima ma ci aj vy mavate podobne flipy ako ja / myslim toto tema/ a zrazu si uvedomite ze co by bolo keby ste nemali veci ktore su teraz smozrejme...
jasne, pratele sou duleziti...osobne mam hodne takovych pratel na ktere se muzu spolehnout, da se s nima promluvit o cemkoliv, vsechno vam reknou na rovinu...je to hodne dulezity a je nadherny dat si s nima jointa pri ty hrejivy atmosfere duvery a pratelstvi...
S hulenim prijdou i kamaradi a clovek si po case zacne uvedomovat, ze tech par blizkejch lidi co te neposerou fakt pro tu pohodu vsedniho dne potrebuje. Ja vetsinu lidi nesnasim, mam par v pohode kamosu a to je lepsi, nez nekde lezt a hlasit na vsechny a vsechno a byt s kazdym zadobre jenom aby jsi vypadal v klidu. to ja radsi hned poslu zmrda do prdele, nez aby mi to pak delalo vetsi problemy pozdeji az si on zacne pripadat jako muj radoby kamos.
myslim,že s kámošema co hulej mam lepší vztahy,než s těma co nehulej.Připadaj mi daleko upřímější a víc v pohodě.Já dost špatně snášim podrazy od jinejch lidí,prostě si to moc beru a myslim,že třeba já nejsem něčeho takovýho schopen,tak to nedokážu pochopit.MUsim někoho fakt dobře znát,abych o něm mohl říct,že to je fakt můj kámoš,jinak mám určitý zábrany a před lidma co hulej až tak ne.doufám,že to pochopí taky někdo jinej než já,včera sem se pěkně zmastil,tak se mi to teď v tý palici dost vaří
heh... Jo,vetsinou to byva tak nejlepsi-sejde se banda par sqelych kamosu,borcu z okoli domowa,vezme se peknej spek a de se ... To sou pak vazne sqely chvilky-proste si powite fakt vsecko a pokecate Cloweka aji ten ziwot zacne jinak bawit kdyz pozna tuhle i kdyz ne vzdy pohodovou skupinu hulicu
.*.*.*.*.*.*.*.*.$urW!v3 WitH j0inT.*.*.*.*.*.*.*.*.