Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jake exisistuji odrudy konopi - napr. bila vdova ad. a jak se jim rika v praxi? Videl jsem treba i skratky WW a ja nevim co jeste, ale stvalo me to, protoze jsem tomu nerozumel. Mohli by jste mi pomoci? Dikes
no zkratka co vse existuje, napr. Bíla vdova, skunk, passion 1... Ja jsem zacal a nic o tom nevim - pak taky pisete o tech modelech ve skratkach, napr. WW
..no taky presne nevim co chces slyset, ale treba WW - white widow (bila vdova), bb - blue berry(boruvka), nl - northen light(polarni zare), bg - bubble gum atd.....je jich fakt haffo.......stovky mozna tisice takze pochybuju ze to tu nekdo bude vypisovat ale tydle sou nejznamejsi
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Cest....to nereš...stačí když budeš vědět že je to dobrý...hele na zkratky ser...radsi bych se zajímal o účinky..a při tý příležitosti se chci zeptat, jestli tu není nějaká hodná dušička, která by mi poslala nějakou kvalitnější odrůdu...jen jedno semínko bych chtěl a nemam litr na to abych si koupil ze seeds banky nejaky semena...Prosím přemejšlejte o tom...děkuju
Původní příspěvek od Euro-tele no zkratka co vse existuje, napr. Bíla vdova, skunk, passion 1... Ja jsem zacal a nic o tom nevim - pak taky pisete o tech modelech ve skratkach, napr. WW
Jakože toho je takovej kotel že by se ten kdo by to všechno vypsal musel zbláznit.. tady je tak +/- ty nejpoužívanější
HH - Hollands Hope
OB - Orange Bud
DP - Durban Poison
MK - Masterkush
HK - Hindu Kush
PWP - Power Plant
PPP - Pure Power Plant
WW - White Widow
BB - Blueberry
BB - Big Bud
POG - Pot Of Gold
NL - Northern Light
EG - Early Girl
EP - Early Pearl
WR - White Rose
WP - White Pearl
SS - Silver Pearl
DM - Durga Mata
DD - Dutch Dragon
SS - Sensi Star
ES - Early Skunk
MLI - Maple Leaf Indica
FW - Four Way
HP - Hash Plant
JH - Jack Herer
WR - White Rhino
Jo já to bral jen jako příklad.. to máš to samí jako PWP,PPP,PP ... co je co ? Nebo SS (shiva skunk, shiva shanti, super skunk, sensi skunk, sensi star, ...) a to samí jako by někoho napadlo co je SRH... no jasně že skunk red hair..ale koho to napadne..já to uváděl jako příklad !!