Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
můj room je 210dx120šx250v
o světla se starají jedna 750W od gib a dvě 600W všechny zavřené do CT.
Na přítah k CT vede ventilátor TT Vents 595/680 m3/h a +- půlka z něj sloůží jako aktivní přítah do místnosti . O odtah se stará Ufo 720m3/h
jedna vana Nft o 1m2 druhá 110x48cm .
Hnojiva:Řada Canna Aqua + Bloombastic a Superthrive.
čau,na cca kolik cm plánuješ,že dorostou? a co to je vůbec za model(y)?
vím,že to pak v hydru letí,ale na to celkem naddimenzovaný osvětlení se mi zdá, žes je mohl nechat o něco víc rozjet.
ale určitě sem dost zvědavej,co ti tam vyroste
Zdarec tenhle model jedu prvne je to OG 18 nejake krizenec Og kush. Mas pravdu lehce predimenzovane to mam pocitam pozdeji a vetsim prostorem. U minulych pestu mazara a euforky sem vzdy svitil max 7 dni rustu. Vzaveru i svanou vzdy skoncily na 1.5 m. Tak doufam ze tentokrat nepresahnou 1,3 m. :-)
zdravím, chci se zeptat jaky mas zkusenosti s hnojkama canna aqua? Ph mi drzi krasne ale posledni tydnu kvetu mi porad leze EC nahoru. A jeste jaky mas EC vstupni vody?
Čaues zkušenosti s Canna Aqua jedu je po druhéí před tím sem byl několikaletý zastánce AH :-) co se týče Canny Ph mi taktéž drží báječně stačí ho stáhnoůt na 5.7 a vydrží tak asik 10-14 dní ecko mi ještě nějak nelítá neustále drží na 1,3-1,2 výstupní vodu ti tedka z hlavy nenapíšu ale kvečeru ji skusím ze srandy změřit . :-)
cao pekne ;-) jsem zvedavej jak se jeste holky vytahnou, ale snad rozumne :-) a pro LonGermaXe tak EC ti vylitne ze ke koncu uz cucaji jen vodu a na hnojky serou ;-) jinac at se dari
jen ktomu modelu OG Kush #18...Original Gangster Kush..měl by to být model hollywoodské smetánky,kteří za to platí nehorázné prachy..nabízí ho DNA genetics..paličky by měly být polotvrdé...každopádně pěstu zdar ať se daří
Snad se dařit bude a nic se náhodoů nepooo,.. jinak děkuju za vaše reakce :-) dneska možná ale opravdu jen možná sem hodím foto mé nové klonárny kteroů začnu dodělávat tak za 20min po řádně dobrém brčku na inspiraci ktomu možná připojím foto mé skromné matkárny :-)