Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bud v klidu Šefe!Voni obcas delaj neplechu, me tež rostla takova nic moc spis to vypadalo jak nejaka lebeda, jeste v cervenci bych v tom konopi nehadal (sazeno 15.brezna) no a nakonec uplne v klidu, sice celkove i pri sklizni vypadala divne 3 listy, nezubaty ale jinac sem si nemohl vubec stezovat = ucinky v klidu
kytky s jiným / malým počtem listů vykazuje znaky špatných podmínek ....... a to např.
nedostatek světla ...
brzký termín sázení / souvislost se světlem ...
špatné složení substrátu ....
a především nestálá nahodile zkřížená genetika ...
taky je možný šok z přesazení ...
já se domnívám, že je buď tou odrůdou (to bude asi fuck dobrey mazetz :-) model) nebo to může být kyti.....Protože jednolístky většinou dělají kytky, které dozrávají....aspoň ze své zkušenosti co vím! Dělají to při dozrávání, jelikož většinu síly soustřeďují právě do palic a nemají tolik síly na pořádný vývoj listů.....Mě minulý rok dělaly kyti normál devíti lístky a když to dozrávalo házelo to tří a potom jen only wan lístek.... :-) každopádně bych rád věděl, co je to za model a co způsobuje :-) čus měj se
Jednou jsem měl taky jednolístkovou-nezubatou, bylo to ze semínek co kámoš dovezl z indie, takže to možná bylo tim jinim klimatem, že tak zmutovala, ale dorostla v poho..
mám taky zkušenosti s "jednolisťáky" "trojlisťáky", trojlisťák neni zas tak nic výmečnýho, ale "jednolisťák" mě překvapil ve třech věcech:
1. vzhled. pětičetný lístky byli první na stonku potom už jeden lístek, díky těm dvoum ve spodu jsem se přesvětčil že je to opravdové nefalšované kytí a né nějaká lebeda, kytku jsem chtěl vytrhnout jako plevel. kdyby šel zachovat vzhled tak to mužu pěstovat před policejní stanicí a nikomu byto nepřišlo divný. ZACHOVÁNÍ VZHLEDU By MOHLO BýT TÉMA DO DISKUZE.
2. vůně. čichnul jsem si ke kytce a voněla po jahodách. nevim jakto, ale voněla, jako košík plnej jahod.
3. síla potence. na to že to bylo NO NAME tak to byl docela nářez.
nemůžu souhlasit s GREDY23, jestli ostatní v poho, s touhle pryč. experiment je základ, vzpomeňte si na kořen který mění genetický vlastnosti kytky, myslím že je to někde tady, na méno si nevzpomenu. další věc je jestli je to v genetický výbavě kytky nebo jak jsou zde názory, že je to způsobeno vnějšími podmínkami.
zajímalo by mě dál jak bude dál pokračovat