Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl jsem poradit ohledně posílání marihuany poštou. Potřebuju poslat 25g na druhý konec republiky a jsem ohledně toho trochu nervózní, protože jsem to nikdy nedělal. Chtěl jsem vás poprosit o nějaké rady, tipy a triky jak si s tím poradit.
Expresní zásilkovou službou do 24h to má druhý v ruce,je nutný to řádně zabalit,jak stahovačkou,tak i proložit více pytli,jinak bych v tom nic neviděl,asi jako když se posílaj řezy,taky smrděj a funguje to
O tom žádná,ale když chceš aby to nesmrdělo tak to smrdět prostě nebude,to snad vysvětlovat nemusím,takže záleží spíše na odesílateli jakou práci vynaloží na to,aby to smrdě nebylo
Původní příspěvek od milkbyrtr O tom žádná,ale když chceš aby to nesmrdělo tak to smrdět prostě nebude,to snad vysvětlovat nemusím,takže záleží spíše na odesílateli jakou práci vynaloží na to,aby to smrdě nebylo
Pod tohle bych se podepsal Kámoš nosil sušinu v termosce, něco takovýho bych viděl jako ideální řešení...a jak píšou nademnou, nezapomeň tam napsat zpáteční adresu
O pašování je tu celé vlákno, tož bych se inspiroval tam.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
No takže dle mého názoru jsou levnější varianty,já bych volil třeba tuto,když se ti líbí termoska,tak si jí uděláme samy
Sežeň si nějakou větší sklenici s uzávěrem,vlož do ni obsah,který máš už zabalený,zapal čajovou svíčku vlož dovnitř,zandej víčko,svíčka zhasne.Zakapej voskem vše okolo víčka,oblep ještě potravin.folíí nb izolepou a vlož do nějaké krabice,kterou už pošleš jako balík.
Náklady: deset padesát
Dobrý a asi funkční, ale pointa je - že bych se na to nevysral! Když někdo něco chce tak ať si přijede. Vákuum ale bude fungovat, takže někoho v potravinářství kdo balí salámy na profi vákuovačce a dvakrát to zabalit a je to super! Salám jako salám
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
ta potravinarska folie je na hovno,jakakoliv vrstva toho je jen otazka casu kdy to zacne jet.doporucuju tu prumyslovou co maj rulu v hornbachu za 250,tu kdyz stahnes na 20x dokola muzes to poslat kolem sveta