Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Naděje pro Pardubice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
cross
Stálý Člen

Karma uživatele cross - 23% Pěstitelská

Naděje pro Pardubice Příspěvek č. 1

Zdravím všechny,
chci se s vami podělit o svuj objev...totiz, objevil jsem zajimavej kramecek se zahradnickyma potřebama, kde je vic nez vstricny majitel (sef??), je to v pruchodu z tridy miru, tam co je hospudka u dvou zmiji...

ad.1
jsou tam k dostani vsechny zakladni blbustky - kokos, keramzit, WS, OBM, krystalony, agroperlit, atd....

ad.2
jsem se sefem domluvenej, ze pokud bude zajem, muze nam objednat i spoustu nesmyslu co si navymyslime (rec bylo konkretne o Advanced Hydroponics - ale to jen tak jako priklad...) Jako praktickej priklad uvedu treba Rockwool, kteryho potrebuju jenom kousek a kdyz si ho objednam pres net, jeho cena s dobirkou docela vzroste....
Jde o to, nejakym zpusobem se domluvit, tak, aby to bylo vyhodny pro obe strany.....cekam na vase ohlasy...pokud to vidite jako blbost, tak sory...

...a druhy objev dnesniho den e prodejna laboratornich potreb kde jsem objevil nabidku napr digi PHmetru asi za 1000,-...maj i EC metry.... jmenuje se fischer scientific...

...the best is before

Old Post 13-05-2003 v 10:46 AM
cross je offline   Profil uživatele cross   Find more posts by cross   Foto galerie člena cross   Click here to Send cross a Private Message   Add cross to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

zdravim te crossy ten Rockwool myslim ty maly zakorenovaci kosticky (cca 1x1cm) schanim po celejch pardubicich a nikde nic takze to bych uvital

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 13-05-2003 v 16:55 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Car
Nový Člen

Karma uživatele Car - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Dikas za dobry objev crossy!Jsem od Přeloučska,tak se tam vyrazim podivat!Ozvu se jak sem pořídil!

Old Post 16-05-2003 v 17:14 PM
Car je offline   Profil uživatele Car   Find more posts by Car   Foto galerie člena Car   Click here to Send Car a Private Message   Add Car to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cross
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Ahoj vsem...
Omlouvam se za prodleni, ale bohuzel ted nemam pristup k netu a taky nova prace....polepsim se co nejdrive...snad zitra....

2 car...z Prelouce znam spouuuuust lidi

2 Snark dam vedet tu adresu...mrknu i jestli nemaj nejaky netovy stranky...

o hodinu pozdeji...
http://www.fishersci.cz/
Nenasel jsem tam ten konkretni ph metr, co mi nabizeli na firme, nicmene to stoji za zkouknuti...

Mir s vami..:smoke:

...the best is before

Naposledy upravil cross 20-05-2003 v 10:05 AM

Old Post 20-05-2003 v 09:26 AM
cross je offline   Profil uživatele cross   Find more posts by cross   Foto galerie člena cross   Click here to Send cross a Private Message   Add cross to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaxxs
Nový Člen

Karma uživatele zaxxs - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

HEHE...diky za osvetu, ale zda se ze veskera nadeje v Pardubicich pohasla............

predevcirem jsem tam byl, vedouciho videl, dokonce s nim mluvil,ale.....
rikal, ze se mu nevyplati rockwool ani objednat, pac by nas to PREY vyslo na desnou mordu (plkal cosi o 400,- za rohoz
a prey ze si na tebe vzpomina atd....

tak nevim, zda se ze fsichni budem muset jezdit do PRAAGLU.

nenavidim pragocentrismus....
jinak za snahu a osvetu v tyhle bohem zapomenuty dire K+ 4 you

zdarec .zaxxs

paměť no jasně....paměť, já mám naprosto výbornou paměť. Pamatuju si úplně všecko............o čem jsme to mluvili?

Old Post 02-08-2003 v 09:15 AM
zaxxs je offline   Profil uživatele zaxxs   Find more posts by zaxxs   Foto galerie člena zaxxs   Click here to Send zaxxs a Private Message   Add zaxxs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cross
Stálý Člen

sorry... Příspěvek č. 6

Ahoj,
mrzí mě, že to takhle dopadlo...původní záměr byl takový, že popostrčím více pardubáků a se šéfem se domluvím (vypadal poměrně rozumně - nemyslím si, že by si dělal nějaké iluze k čemu nám RW slouží) tak, aby se to jemu i nám vyplatilo...když se podíváš na datum začátku této diskuze, můžeš sám posoudit, jak to dopadlo....škoda - asi nás na pardubicku ještě není dost...

Slunce v duši a mír s Vámi Cross

Old Post 07-08-2003 v 13:04 PM
k-u-b-e-l.
Nový Člen

Karma uživatele k-u-b-e-l. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ja se tam stavim

Old Post 25-08-2003 v 10:05 AM
k-u-b-e-l. je offline   Profil uživatele k-u-b-e-l.   Find more posts by k-u-b-e-l.   Foto galerie člena k-u-b-e-l.   Click here to Send k-u-b-e-l. a Private Message   Add k-u-b-e-l. to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k-u-b-e-l.! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás