Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweri stala se mi takova vec ze jsem si nechal vyklicit seminko na outdoor a dal drobet vyrust pod lampu a je tam 18 den svitim 18/6 a voni se tomu zacinaji delat bliznicky.Co s tim je mozny aby se kytka sama prepla na kvet po 18 dnech zivota pod lampou 18/6 a ¨ma tak max.15cm zitra vyfotim a dam to do galerije.dik za rady
to prdik:
si s tim nedělej žádnou hlavu a neboj se, však oni porostou dál
a až bude jejich čas začnou teprv pořádně kvést,
teď ti dávají jen vědět na co se máš nachystat
a ještě taky záleží pod jakou lampu jsi jí dal = barevné spektrum
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
je to pod 250 sodik dnes jsem ji prepnul sodik na 12/12 a necham ji v klidku dokvect a jeste dnes vecer sem hodim foto je to divny mozna se pletu ale to posoudite sami dnes vecer v galerii.