Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hi, pred tromi tyzdnami som zacal pestit na balkone (nez zozeniem sodik) 2 rastliny, WW a nejaky holandsky model.
WW rastla uplne nadherne a celkom rychlo, po troch tyzdnoch mala 3. poschodie, holand rastol pomalsie.
Bohuzial pred 2 dnami vdovu napadli nejake potvory a tak som dnes uhanal do kvetinarstva (growshop sirokodaleko neni) a tam zakupil nejaky pripravok proti skodcom + mater mi kupila este jeden univerzalny
Utekam strasne stastny domov s pocitom predcasneho vytaztva nad tymi potvorami a ked pridem domov, co nevidim...
Po mojich rastlinkach ostali len 1cm stonky v hline.
Po 1 minute co som stal v soku na balkone a hresil som pristupil blizsie.Na hline som objavil hovno. Nejaky zasrany vrabec mi zobral moje rastlinky a teraz to ma asi pichle niekde v hniezde kreten! Tak nasrany som v zivote nebol.
Okamzite som uhanal k kamosovi, ten mi dal nejake semienka a pred chvilou som ich 5 zasadil.
Chcem sa vas tymto spytat ako bude na rastlinky vplivat to, ze som ich zasadil teraz, nieje uz neskoro?
Niekto tvrdi ze jo ale chcel by som vediet vas nazor a ako to rostlinu ovplivni.
Dik za vase odpovedi cauko...
to záleží na tom, jak je to vzor, ale zkusit se to musí, ne? Každopádmě bych ti doporučil zkusit sehnat nějaký sleník nebo fóliovník, tam by to bylo snad ještě v pohodě. Zkus akcelerovat růst asponˇ pařníčkem.
Bre ranqo.
to: Juan Mari > Myslim, ze nikdy nie je neskoro ;-). A myslim, ze ked zhanas sodik, tak uz vonkoncom.
My sme mali vcera nenormalnu burku + krupy(ladovec), este som sice nebol na policku, ale uz som dostal 2 sms, od "spolupestitela", ze 2 polia su lahle. Co uz, prirode a "zivocichom" nevysvetlis. Pestujem outdoor a musim znova sadit. Je to sice neprijemne, no casu je este dost. Myslim, ze mozes byt v pohode.
taková plastová vanička s průhlednou plastovou vaničkou, která na ni svrchu pasuje, dostaneš takový miniskleník (jenom pro malé kytičky do 5 cm). Jestli jsi zasadil rovnou do kelímku, tak nahoru hodit oříznutou PET flašku (tu pták neproklove )
Aha tak dik, na jednu som natiahol foliu a na ostatne dam teda "pařníček"
Jo, matke dnes vrabci uniesli 4 bazalky, asi budeme musiet dat na balkon aj strasaka
Alebo najmeme typka co bude stat na balkone cely den za 1sk/h checht