Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci vám představit můj první pokus o indoor pěst,,
vzhledem k tomu ,že pořád sem student (bez pravidelného příjmu) tak to asi nebude nic moc extra ,. už nějakej čas postupně pročítám informace a nabírám inspirace k rozjetí indooru ,,hodně mě inspirovaly zloději outdooru, a samozdřejmě Grower!!
nečekám zázraky 1.in. jde mi o zkušenosti a zábavu,,
2* digitální spinačky
1* horkovzdušný ventilátor + termostat ktery zajišťuje optimální teplotu když maj holky noc
Ph metr obyč..
vlhkoměr + teplomněr s čidlem
budík : vlhkoměr,teplloměr, s min. max. teploty a vlhkosti,
chybí tu něco..?,.
ec metr nepovažuju za nezbytnost
pach.filtr made in home ,,
to je asi zatim vše, Foto dodám,,,. eště mě napadá možná první chyba -malé květníky ?:
zdali se mi být optimální do micro boxu, mám i větší ty teď slouží jako podctavce ať sou holky blíž ke světlu,,. až porostou holky a pořadně prokořeniou asi přesadíme uvidí se,.
přesadím je ,,ale teď sou čerstvě přesazeny sem tak počkám až se trochu chytnou nechcu je stresovat hned ze startu cca za tyden by to mohlo stačit ?: ať trochu zakořeniou
! Newer Back Down !
Naposledy upravil .t.u.r.i.s.t.a. 16-02-2013 v 15:47 PM
Za týden nebo dva, až prorostou kořeny k okraji truhlíků. Ničemu to nevadí, že jsou zatím v malých, spíš že je budeš muset častěji zalévat, jak tu padlo.
Hoď fotku, jak vypadá box zvenku. Zevnitř pěkný
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
koles : jj taky si myslim že je to na ten start ok,, a zalivání častějc mi nevadí rád se oně postarám jak jen bude třeba,,. foto dodám,. díky,.
sailinder: no promyslene docela ano ale v praxi je tam potřeba eště spousta úprav ale to vše postupně ,,jj ten vitality komplex je v pohodě na kořeny a proti stresu na rust ok,,.
Tip : a ta folie je z autolekarničky má to být podložka pro zraněného či co,, ale vypadá že plní účel takže na pohodu,,
ať to roste ,,mějte se jak nejlíp umíte .,
zatim, ahoj
! Newer Back Down !
Naposledy upravil .t.u.r.i.s.t.a. 01-03-2013 v 16:33 PM
ráno dostanou zálivku každá 150ml upravené vody ph 6,1
ale podle času to bude 3,5h před jejich nocí.. nevadí to ?:
nedá se nic moc dělat nestiham tu byt těsně než se setmí : nebo jedině přenastavit časovač ale to by jim teď asi moc neprospělo ne ?: nechci je stresovat ,.. přenastavení by jim zkratilo světlo o ty 3,5H ,.
to mělo byt promyšlený dopředu dalši chybička to sou ty začátky ,určo je pro ně lepší dostat zálivku těsně pred nocí nebo hned po zhasnutí,. nebo je někdo jineho nazoru ,.?:
zdarec,vubec nic sa im nestane,ked im nechas dlhsi,alebo kratsi cas svietit,na druhy den si na to ani nespomenu,a ja pravidelne zalievam 2-3hodky pred jejich spankem,kliiiid predychaj sa a v pohode urob co uznas za vhodne,ale klido im tu periodu prehod jak potrebujes...
sailinder : díky tak ok,, zaliju ráno tych 3,5 h před nocí ,, pak třeba přehodim tu periodu ,, i proto ,že budu stihat když holky maji tmu ať mužu zčeknout vlhkost a teplotu,,
těch 6h tmy maji 1 za H na 5min odtah a ofuk snad jim to stači ,,bude tam lepši vlhkost ,. dal se uvidi přenastavit se to da kdykoli,.