Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes dostali ráno trichodermu 0,5 g v 0,5 litru H20 a za chvíli je čeká ještě phytamin 1ml ve 250ml H20 tak uvidíme co to snima provede
Jinak odtah spíná při 28°C. Teplotní sonda je ve výšce vrcholů rostlin a vzdálenost výbojky od vrcholů je 55 cm a včera jsem poprvý přepnul předřadník na Super Lumeny Jen nevim jak mám ztišit to předimenzovaný ufo. Zkusil jsem SONOLINE (odhlučněnou rouru) ale účinek oproti očekávání tak 10%.Spát se u toho rozhodně nedá. Někdo nákej nápad? Napadlo mě že zkusim postavit box na odtah z polystyrenu,myslíte že to bude lepší?
raději bych dal slabší ono i ta 400w bude na růst bohatě stačit...a 600 bych dal až by byly větší raději...když budeš mít 400 tak budeš moc dát i lampu níž(ale ne příliš) a nebudou se ti tahnout jako špagety.....tot moje rada
No ještě nad tim popřemýšlim pže už zakořeňovali pod 600W jako úplný miniprcci. Nevim jak velikej rozdíl by mohl bejt ve výnosu kdybych to ted na týden přehodil na 400W. Chci jim dát co nejvíc tak ještě počkám na pár rad ale díky
chlape nejsem si stoprocentně jistý, ale ten peroxid, co tam máš napsaný, tak nemůžeš dávat zároveň s Trichodermou, a vůbec s ničím byť jen trochu organickým dohromady.. všechno to zabije..
A jestli chceš mít klid s ventilací, tak se zbav toho otřesného ufa a investuj buď do klasické zaboxované ulity nebo do KSA ulity, která je v plechovém obalu s polistyrenem.. Jámám všechny tyto ventilátory a ufo mi tu jenzbírá prach... je to až neuvěřitelný rozdíl..
James: Jo vidis dobre. Budu je muset trochu polámat (naohybat) ... Ale da se to. To už mám vyzkouseny
NORM: toho peroxidu davam 20kapek (1ml) na 5l spolecne s rootem
Přehozeno na 400W.Snížení lampy na 35 cm od vrcholu rostlin
Vysadil jsem peroxid vodíku ze zálivky. Ted tedy čistě AH ROOT upravený na pH 5,9 + večer postřik CROPMAX
Den 10
Pořádně jsem je dnes prolil 15 l AH ROOTS
Zainvestoval sem pár kaček do thermohygro metru a hodnoty jsou následující : Nad lampou MIN 26°C 36% vlhkost
MAX 27°C 54%
Pod lampou v úrovni vrcholků MAX 29°C 56% vlhkost
MIN 26°C 36%
Trošku jsem ostříhal spodní listy + patra který zežloutli..nevim jestli je to pH nebo tim že když sem je zalejval z kanystru tak sem listy občas taky polil hnojkama,každopádně horní patra už jedou krásně zelený tak nevim. Možná i větší stres z přesazení by to mohl být.Zajímavý je že jako 1. zežloutli listy ktery byly na okrajích sestřihnutý nůžkama...
Zítra počítam že ještě budou schnout ale pozítří už chci začít dávat Plagron Terra Grow
Dnes v Den 16 jsem si musel pripustit ze je neco spatne. Protoze davam plný uváděný koncentrace hnojiva PTG navíc do předhnojený hlíny na 3 týdny myslím že problém bude v přehnojení ale radši se zeptám co myslíte vy? Dávat víc,míň hnojiva nebo na den 2 úplně vypustit hnojení a prolívat odstátou vodou s upraveným pH?
Tady par photos z dneška: