Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec,budes aj zastipovat?ked ano tak stipni dnes,a do tyzdna mozes prepnut 12/12,kvetinky vyzeraju silne a zdrave tak proc ne,akurat tu vlhkost trochu zvys,ked nemas zvlhcovacku,tak namoc frote uterak a daj ho do boxu,na ten tam plac mas a mozno aj na dva...
Jo uz sem je zastipl, i kdyz se to asi moc nepodarilo, zitra sfotim jak to vypada, ale rastou jak s vody, nehnojim, pridavam pozue RootJuice, a i ten sem dal dnes naposled
Vlhkost uz kolise i do 70%, pridal sem tam flasky s vodou a nejakou gazu
Dnes sem pridelal zeleny svetlo, abych je mohl pozorovat i ve tme, pridal po obvodu Dark Roomu spagat, aby se tak neprohibal dovnitr kdyz je zapnuty odtah, a jeste, dal sem mym kytkam mena
Nazdar Growers
Jelikoz se chystam na 12/12 musel sem vymislet jak zabranim vniku ciziho svetla dovnitr stanu ve tme, napadlo mne dat tam odpadni trubky, ale svetlo i tak prnika venku takze podle mne bude i dovnitr jak to resite vy s pritahem aby tam neslo svetlo ?
Dale pak par fotek mych holek
Nehnojim zatim vubec, pridavam jenom SuperVIT od Hesi , co sem dostal jako darek na Cannafestu
Čus,
máš pěknej boxík, a rozhodně budu sledovat jakožto fanoušek úsporek.
Jinak k tomu přítahu, viděl jsem jak to tu někdo řešil zahnutou flexo rourou. Myslím že když s ní dvakrát zahneš tak by to mělo být v cajku. .
A co se týče pojmenovávání kytek tak je to zajímavej nápad, možná si je příště taky pojmenuji .
Dik moc za prispevek, konecne nekdo A nejedu tak moc pod usporkama, i kdyz MiniMax 150 zas neni az tak velky kalibr, sem celkem zvedav co s toho nakonec vznikne
A s tou flexou je to dobry napad, musim ale sehnat nejaky uzsi prumer, napriklad 80 mm ?
JINAK JESTE JEDNA VEC - vlhkost se mi pohybuje od 69 do 81 % co je sice super, ale odtah mam nonstop pusteny,zadne nadoby s vodou tam uz nejsou a na kvet nevim jak tu vlhkost budu snizovat
Jak to delate vy ? Co napriklad CERESIT ? Stranka tady
Hele když jsem byl naposledy v hornbachu tak jsem koukal že mají průměry těch trubek až někde ke 100mm ale myslím že 80 tam neměli. To je spíš na instalatérský trubky
Vlhkost se dá udržet i bez odvlhčování, ale chce to mít kvalitně vyřešenou ventilaci. A možná bych měl strach aby s tím ceresitem nebylo v boxu moc sucho. I když je fakt že já do dnes nemám ve skříni vlhkoměr, takže vlhkost se dá ohlídat fakt jen tou ventilací.
Tak ventilace jede na pomalejsi otacky, ale i tak si myslim ze 234m3 je dost predimenzovano na 150W, zda se mi ze i vlhkost v mistnosti je dost vysoky, kdyz sem otevrel na chvili okno byl sem na 51%. Dam asi ten Ceresit ale ne do boxu