Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele takže normální ty záchodový spreje celkem dobře maskujou a překrejvaj,pak vonné tyčinky dokážou na pár hodin zakouřit tak že to nepoznáš a co ještě tak to sou normální filtry do digestoře ( taky tam je použito uhlíku jako u pácháčů, teda myslím ) a stojej pár kč... tak dát na vývod - mission completed
to mam na velkej skrini na perle nemam ziadny pachac,a mam ju v kuchyni... na tom pachaci je fest najlepsie,ze si ho spravis jaky valky potrebujes,mne sa tam vliezlo 1kg aktivneho uhlia,ale ked budes potrebovat tak si spravis 0,25kg...
Ja teraz vyrábam PC Box a budem to riešiť asi niečím takýmto, kedže zbytočné miesto pre väčší filter by som len ťažko hľadal... Samozrejme bez tukového filtra, len s aktívnym uhlím...
zdarec ApPias,nechcem ta od toho odhovarat,mam to doma stalo to asi 6€, a vola sa to Wpro,a pach to moc nepohlcuje,ja to budem pouzivat na moj pachac jak filc ked budu kvetinky kvitnut,ale vyskusaj uvidis...
PC Fun 80x80 tlačí okolo 60m3 pri cca 2200rpm... a to stačí na prefúknutie tohto filtra, len ako napísal sailinder, keď sa mu to moc neosvedčilo, tak začínam mať malé pochybnosti...
pocuj,ten pc fun ti to prefukne uplne v klide,daj si 80 pvc rurku na odpad podla neho si vyrob ten pachac co som ti poslal link,sprav si ho 100x100 a verim,ze ti ho prefukne,ja ked vypnem odtah na ten moj velky,a aktivny pritah(pc fun 120) ked k nemu prilozim vlhku ruku tak citim,ze s neho vane,a to mam ten pritah na spodku skrine,tak ja si myslim,ze ked si ho vyrobis adekvatne velky,tak ti fungovat bude...a este,ja sem skorej zastanca home made jak kupenskych veci,o to ty veci mas radsej...a s pc boxu ti az taky prudky smradecek nepojde...