Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pestuju v hline mel jsem 3 kyti ze seminek, stary asi 14 dnu byli v parniku dnes jsem je presadil do 10l kybliku a radne zalil za chvili jsem sel kolem a kmemu zdeseni jsem zpozoroval ze kyti lezej jak mrchy stonky je proste neudrzej jsou jak z gumi tak jsem jim udelal podpery .................cim myslite ze toje
1.tou zalivkou ...zalito na slunci kytky dostali sok ????
2 PH jsem nemeril je to substrat + perlit+ pisek+ trocha dolomitneho vapence na stabylizaci PH a na dne kamena drt tak 6cm na dobry odvod vody dole samozdrejmne diry na odvod vody
tak jsem zvedavej jestli se to nekomu uz stalo dik za rady info
Ahoj, mně osobně se to nestalo, ale byl sem dneska sázet kytky s kámošem a měl ten samej problém. taky je měl dlouhý a válely se mu po zemi. Možná málo světla.