Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, som zo Slovenska a neviem o ziadnom obchode s HID v okoli.
V stvrtok ideme do Brna a napadlo ma ze sa vas tu spytam ci nahodou neviete o adrese nejakeho shopu aj s prislusenstvom...
Za vase odpovede vopred dakujem
nebo: www.hydroponieplus.cz a nemusíš ani nikam jezdit. Na Slovensku je taky plno obchodů s HID, zkus na netu najít adresy nějakých velkoobchodů s elektrem a tam to maj! V Blavě jich budou desítky! Search, Such, Hľadaj!
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
New growshop:
jeste jsem onem tady na Growru nic necet (jen na chatu ), a tak tedy:
Je to ve dvore a tak jsem to na poprve presel (je v te ulici moc hospod no... )
Kdyz jsem se tam vypravil tak pred mesicem tak tam byl takovy tipek, docela v poho . Byl v growshopu novej tak si jeste nepamatoval vsechny ceny zbozi (ja to ponem ani nechci ale on to rikal ), tak se dival do ceniku kdyz jsem mu rikal jestli maj phytamin a rek ze jo (tim mi odpadl problem si ho objednat z praglu )! Kdyz jsem potreboval naky info ohledne EC-metru tak si nebyl jistej a hned zavolal naky zensky (asi do greenhomu nevim jiste ... ) co a jak no a vyridil jsem to taky v poho = dobra a ochotna obsluha .
Pak jsem chodil po kramu cumel na systemi a co jsem jeste nevydel pac jsem nebyl v zadnem prazskem growshopu a v yame ci mazaru takovou vystavku nemaj = !
doufam ze jejich web neskonci jako growshop na kterem se taky uz dlouho pracuje !
jinak tam maj drip a vnem myslim prehnojeny rajcata (ale nechtel jsem prudit )
Takze dobry veci (ceny jsem zatim nesrovnaval s jinejma growshopama nemuzu slouzit ... ). Jinak su porad vernej hnojce Cellmax z Yamy ! A rockwool budu kupovat tady ... !
Wib problem je v tom ze ja byvam sice na Slovensku ale mam to blizsie do Brna nez do Blavy a ked sme sa tam uz chystali nemal som cas to hladat na webe a preto som sa tu spytal.