Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ofuk: 3rychlostní ventilátor hurikane 55cm vyborny je
osazenstvo: klony 10x euforie
nádoby: květníky 3.6L + cocos
hnojiva+dolňky: jungle in da box + phytamin
Momentálně mám 29°C RH 72%
dnes jsem ve 20dni kvetu 12/12 kyticky mi delaji radost nebot jsem ze zacatku mel problemy s dusikem ale ted uz je vse v poradku tady nejake fota jak holky jsou postrikamy phytamine a dnes taky hnoje dle navodu barta 10x20x30ml + 20ml big bud od advanced nutries kvetovy booster jinak kdyby nekdo tenhle booster neznal tady je odkaz http://www.advancednutrients.com/hy...information.php tak dnes to je tak vse v prubehu budu podavat info a fota
27den 12/12 foceno za tmy a taky se omlouvam za spatnou kvalitu fota ale nejak mi jebe fotak ale vcera jsem udelal pruplach nebot se mi zdalo ze dostali moc papani a to se ukazalio na okrajich listech uplne minimalne ale pruplachem nic nezkazim dnes opet postrikano phytaminem jinak nabeh kvetu je moc pekny a taky to zacina kurevsky vonet no uvidime jak tento pest vyjde ale zatim to je tak vs e
kyticky zase o neco porostly a docela me prekvapilo ze nektere misto podlouhly tvar kvetu maj spise kulaty tohle vidim poprve ale jinak vse v naprostem poradku hnojim porad az na vytoku mam ec 2.2 a zda se ze to kytim prospiva jeste tyden budu pouzivat booster a pak ho vysadim chci totiz co nejvice kvetu aby se nafoukli jinac zatim jsem s tim big bud velice spokojen uz se nemohu dockat na sklizen :-D ale to si jeste budu muset pockat ale delaji mi radost jo a jeste nez zapomenu co delat kdyz se mi zlomila jedna vetev pod tihou kvetu kdyz tak napiste a tady davam nejake foto
tak ze dnes mensi update nejake zlute listy jsem ostrihal trosku jeste nejake vetve podlozil aby se nezlomily jak minuly tyden jinak vse probiha bez problemu tady mam nejake foto v noci
Čus majster kurnik to bude fajneho materiálku
Vypadá to opravdu parádně klobouk dolů.
Jinak pokud se ti zlomí větev pod tíhou květu tak záleží kde,pokud
je to někde v prostřední části větve nebo na kraji vem kousek drátku
a obtoč stonek nebo sprostou izolepu a obtoč to kolem té zlomeniny
Jinak jsem zvědavý na konec květu.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
dnes proplach cistou vodou zitra jeste jednou pak necham kokos vyschnout a pocitam v nedeli ze bude kosa trichomy uz jsou mlecne uvidim jak to vse dopadne ale zatim mi delaji radost palice jsou tvrde a pekne prorostle uz ted muzete zacit tipovat kolik toho bude zatim
mam takovy dotaz na vas na g chtel bych se zeptat zda li mam ostrihat listy nemyslim primo zarostle v palicich ale ty co jsou na rostlibnach okolo nebo je tak nechat diky za radu
Listy zarostlé v palicích nestříhej to až je setneš tak potom ostříhej
kolem obvodu palic listí.
Jinak ostatní velké listy ještě nech na rostlinách a ostříhej je až tak dva až tři dny před koncem světelného cyklu.
Jestli to bude chutnat tak jak to pěkně vypadá tak to si budu muset
také odjet jedno koleso s těmito krasavicemi
Poslední foto si dej do výstavky vypadá parádně!
dnes naposledy potrikano phytaminem jinak uz jen prolivam cistou vodou v pondeli mi prijde mikroskop tak budu vedet vice jak jsem na tom s trichomama nebom mam takovou lupu ale bud jsem slepy nebo je na picu nic proti ni koogi1 dnes jsem udelal nejake fota za tmy