Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar!
Tak WW bych Ti do skeníku rozhodně nedoporučil,protože jsou tam problemy s dokvetenim a hlavne je to odrůda ,která je náchylná ke všem možnejm plísním..
jo a pro příště použij hledání...třeba tady http://grower.cz/forum/showthre...ght=WW#post3973
čau
No prave, nevlastnim skrin a mam maly kyti, proste do toho skleniku pujde 100% a ted jde jen o to, abych udelal to nejlepsi co bude v mich silach a k tomu budu potrebovat i vase rady! Dik.
Proste nemam moznost a prachy na akvarium a tak to zkusim takhle. A kdo najde nejakou uzitecnou radu a myslim, ze se nekdo urcite najde, tak mi proste jen pomuze. Ja mu pak budu moc vdecny a budu stastny! O nic jinyho mi nejde a tak zkuste vinechat prudeni a kdyz schovany do krasneho proslovu. Jinak PEACE and respect.
Tak jak ti to nakonec klaplo mam pocit ze kdyby jsi zacal se zatemnovanim dokvete v pohode.Sice to nebude ta kvalita ale ze by to bylo vylozene spatny to bych netvrdil.
Tak jo jsou to 2 samice jedna je ve velkem kvetinaci a 2. v pude. Hnojeno asi 2x v srpnu a 2x v zari Kristalon Podzim Ph vyrovnovane vapnem. Zadne zatemnovani. Ta z kvetinace se ted bude sklizet (1.30m, dobra pryskyrice :-). 2. pocka do prvnich mrazu. Ma 1.70m jeste neni uplne zrala. Tedka dve palicky lizla plisen odstranil jsem je a hodlam to poprve ochutnat! Nadherne to voní a tak se moc tesim.