Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1x Kompletní stínidlo set (možnost výměny za jiné stínidlo)
1x Ventilátor Hurricane klipsnový 18cm
1x Vlhkoměr/teploměr se sondou 2m
1x Odtahový ventilátor TT 100 (až 200m3/h)
1x pachový filtr 150 Can-Lite industry (zachytává pachy 18-24 měsíců)
3m aluflex 125mm
1x Flexo kabel 2m
Myslíte že se s temahle komponentama da pro zacatek neco stvorit? Popripade co bych mel dokoupit nebo vymenit? Nejdulezitejsi je pro me aby dobre fungoval ten pachac protoze jsem v panelaku a aby ten box neprosvital. Predem vsem dekuju za rady
kolik za to cely chtej? takovej pachac si muzes udelat sam a levneji ten bych urcite nekupoval a k tomu TT co tady lidi pisou budes potrebovat transformatorovy rele (minimalne litr) jinak ti to bude hucet....
Původní příspěvek od Pat&Mat kolik za to cely chtej? takovej pachac si muzes udelat sam a levneji ten bych urcite nekupoval a k tomu TT co tady lidi pisou budes potrebovat transformatorovy rele (minimalne litr) jinak ti to bude hucet....
Něco okolo 7000 de to koupit i bez vzduchotechniky za nakejch 5,kazdopadne na tomhle setu je dobre ze muzes ty komponenty kdyztak vymenit za jiny a neco doplatit proto se zajimam o kvalitu techhle komponentu, o tom ze muzu pachac vyrobit vim ale vzhledem k moji sikovnosti se raci spolehnu na jinyho vyrobce , jinak dekuju za radu na odhlucneni uz sem samozrejme myslel i si tu nasel par rad.
ja taky resim box takze moje odpovedi ber s rezervou...
navody co mas tady na G jsou super a srozumitelny to musi zvladnout i cvicena opice mne osobne nejvic pomohlo tohle tema ale je toho tu tuny:
nevim jestli je to teda dobra cena, pocitej urco jenom litr na rele na to TT a nevidim tam nic na zajisteni vlhkosti (dalsi litr)... dal se ti bude hodit nejaky PH a EC metr... takze cena urcite jeste dost vzroste...
nejvic se mi asi nelibi ten predranik, vetsina lidi bych rekl ze me GIB nebo LUMATEX... tady jsem o tom neco malo nasel:
Původní příspěvek od Pat&Mat ja taky resim box takze moje odpovedi ber s rezervou...
navody co mas tady na G jsou super a srozumitelny to musi zvladnout i cvicena opice mne osobne nejvic pomohlo tohle tema ale je toho tu tuny:
nevim jestli je to teda dobra cena, pocitej urco jenom litr na rele na to TT a nevidim tam nic na zajisteni vlhkosti (dalsi litr)... dal se ti bude hodit nejaky PH a EC metr... takze cena urcite jeste dost vzroste...
nejvic se mi asi nelibi ten predranik, vetsina lidi bych rekl ze me GIB nebo LUMATEX... tady jsem o tom neco malo nasel:
tou cenou si taky jistej nejsem kazdopadne kdyz sem si to zkousel slozit z veci co by se mi libili dostal sem se na 6000 jen za box predradnik a vybojkou coz je pro me spatny protoze se musim vejit tak do tech 10-12
do tech 12k jsem se vesel, ale zase co slo, tak jsem si udelal sam a skrin jsem uz mel... tzn vyrobit pachac, vyrobit stinidlo, vyrobit sitku na SCROG ( doufam ze pod 250 W se ani jinak pestovat nechystas) takze nejdraz te vyjde predranik a ventilace a tam zalezi co si vyberes...
Nechápu jak si se dostal do 12ti tisíců u 250W když skříň máš..
Nekupuj všecko v growshopech kde je to drahe jak sviň , ale hledej na netu neboť tam je vše levnější
Světlo komplet http://www.svitidla-osvetleni-elekt...let/cz/d-89501/ + 300 stinidlo z growshopu.
Větrák jest toť http://www.e-grow.cz/products/prima...m-220-360m3-h-/ levnej a tichej předevšim spolu s regulací
Tu jsme na nějakých 4 tisicích + pacháč homemade 500 max + nějaká ta folie,kabel,květníky.... no do 5000-5500 se vejdu s klidem..
co tak koukam na ty odkazy tak to bych si teda financne moc nepomohl spis naopak byl bych v tom jenom za tyhle dva odkazy o litr navic... aby ta skrin za neco stala tak se nemuzes do tohodle vejit ani nahodou... kdyz pocitam 1000-1500 za kompletni radu hnojiv 1000 za 9 klonu tak jsem na polovine tvoji castky a ve skrini neni jeste zadna vybava... kdyz budu pocitat jenom drobnosti jako draty, jistice, spinaci hodiny ruzny retizky a hacky, sroubky, folii, kvetinace, podmisky, postrikovac, nuzky, alu trubky atd. tak v tom jsi za dalsi minimalne 2000... a porad ve skrini nic nemas... osobne jsem teda do tech 12k nezapocital napr. cooltube a jeste par drobnoti... a to jsem si vyrobil vlastni pachac a vlastni stinidlo na zacatku...
jako jo, jestli to pojedes jako my driv ze si sodik slohnes z poulicni lampy, seminka vezmes od kamosu koupis jenom dve nejaky hnojky, trochu dratu tak muzes mit skrin i za par tisic... jestli chces mit poradnou bezpecnou skrin a snazit se tam neco pestovat bez radny investice to nepujde...