Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam mensi problem.Pod sodikom som mal asi 70ks afganu /outdoor/ a prdol som to vonku v 1.aprila/4mesiac v roku/.Teplota v noci je 3az10stupnov a cez den na ne svieti priame slnko s teplotou 25az29stupnov.No a oni zacali od koncov listov belnut a zltnut.Co som urobil zle.Poradte prosim.Poda je 6.5ph a je to poda ako cerstvo rozrilovani a uhladeny futbalovy travnik.Nehnojil som zatial.Vopred diky
jestli to zloutne az zbela tak to je s nejvetsi pravdepodobnosti zpusobený premirou slunicka je to spaleny, proste ta kytka neni zvykla na takovej svetelnej narez
me se to stalo tedka u jedny pokojovky, kdyz jsem ji vystavil primymu slunicku
i kdyz jsou predpestovany pod sodikem tak je to pro ne sok, kor kdyz na ne pere primy slunicko, jak pises
chce to pockat a doufat ze to kytku moc nezasekne, novy listy uz by mely byt v pohode