Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Super, vypadá to, že jim nic nechybí Jak tě napadlo vyrobit si vlastní hnojivo?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Nejsem žadný chemik a chemie mě nikdy nezaujala. Vše začalo při pěstovani. Začal jsem se zajimat o fotosyntezu a jine než běžne zdroje osvětleni. Zjistil jsem že pomalu vše bylo vyzkoušeno a vychvalovano připadně pohoršovano. Nazoru na ruzne zdroje osvětleni bylo mnoho a ja neměl na to někomu něco vyvracet. Dal jsem se tedy jiným směrem a to tedy směrem jak dopřat holkam co nejlepši stravu. Od fotosyntezy jsem daleko neodskočil a studoval ji dal. Snažil jsem se pochopit fungovani rostlin konkretně jednoho druhu. Najednou se mi začali hromadit na ploše monitoru hromadit spousta dokumentu s mnoha čisly a daty. Pracuji v oblasti chemickeho prumyslu a k potřebným věcem jsem neměl daleko. No a začalo to. Obvolat dodavatele a poprosit o par vzorku chemikalii nebyl problem. Par večeru počitani a logickeho uvažovani mi přineslo čiselne hodnoty ktere šli použit v praxi. Nasledovalo michani a měřeni a výsledný produkt byl na světě. Dokonalos produktu zatim je jen na papiře. Po testu budu snad schopný řict vice a prohlasit za produkt jako 100% funkčni. Zatim po 50 dnech života rostlinek nenastal žadný problem
shefin : GWS,WR,WW byly nejaktivnějši bublegum a chees pokulhavali a nechtělo se jim kličit však par rostlinek vylezlo a začali aktivně se připojovat k jiným. Z celkových 25 semen vzešlo 18 zdravých a mohutných rostlin. Procento uspěšnosti mohlo být větši nebýt me neohleduplnosti k nakličeným
Mam tu aktualni foto ze dne 21.11.12
Omlouvam se všem co sleduji ale bohužel mam prace až až
Až dnes jsem se dostal k nafoceni i když lapam sotva po dechu.
Chees jsou prozatim nejaktivnejši a každý den přibiraji na objemu palic.
Nadherný vzhled indiky Zatim moje nejoblibenějši.
Bublegum všechny přerostla viz. foto č. a nakonec se zastavila a začala nakvetat.
White Russian sativový vzhled netahnou se a pomalu nakvetaji to stejne i Great White Shark i když par jedincu se vytahlo.
White Widow nenapadna přiliš intenzivně nenakveta tak uvidime ke konci
Celkovou jedničkou je Chees i přes neochotě k nakličeni.
Od teměř každe odrudy se našla aspoň jedna ktera se vice tahla. WW je klidnějši a vypada že přerustani nehrozi.
Po přepnuti celý prales prozatim povyrostl minimalně 2x