Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkusil sem tu svinku teda vydlabnout a hodit si ji do vlastniho kvetinace a sup s ni pod 250W dualspectrum sodik, po chvili se narovnala a vypada takhle:
Muj dotaz: Je to tedy spravne rostly? prijde mi ze tam chybi nejaky bocni listky a podobne a hodne se tahne do vysky, misto toho aby se ukazaly nejaky listky, to semeno nahore se mi zda divny.
Zdarec, rostlinka ti v pohodě vyklíčila, jen děložní lístky, ty na který čekáš jsou schovaný pod skořápkou samotnýho semene. Jestli nemáš mohutný rozklepaný lopaty jak starej námořník, tak můžeš s něžnou elegancí zkusit poválet skořepinu jestli se trochu nerozevře a nenásilně ji sundat, když ucítíš odpor, tak na to kálej a dej tomu čas.
Ještě jedna technická, je docela prodělečný pálit 250w sodou na jeden semenáček, není problém sehnat jak řezivo, tak i osivo, aby si netočil elektroměr na jedné rostlince. Tak hodně zdaru
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
ja tuhle serku beru spis jako 4fun, protoze je to moje prvni, tak nechci zbytecne rychtovat moc kytek.. i ony maj zivot a nezaslouzi si trpet, takze pokud mi nezhebne tohle, muzu se pustit do neceho solventnejsiho. a s tema rukama si nejsem jistej, takze pockam co se stane pres noc, za hodinu a pul nastane "noc" tak uvidime. Dik za rychlou odpoved
Fotak moc postelovat nejde ( jabkofoun ) , kytka byla presunuta na doziti pod windoor ( problemy s ventilaci skrine a nutny upgrade s nucenou odstavkou - delnici v byte )