Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi myslel cirkulační bubblery, mi nepřijde jako velkej problem pospojovat kyble a jeden centrální rezervoar. Nejlepší způsob je samo schovat rezervoar dolů a kbelíky hodit na nějakou vanu, v případě že je potřeba něco vetšího už barel zabírá místo a do bedny je ho blbost dávat. Dá se to samo i koupit, ale to už bych spíš uvažoval nad seriíí hydrofarmů (aquafarmů)
Macho tak zridka pochopil co mam na mysli ... ale jde o to ze si vzhledem k moznostem nemuzu dovolit vetsi stan nez 90x90x160 ... jde o vysku...a proto tam nemuzu narvat jeste navic 30L pot... chystam 6 kyblu kazdej samostatny cerpadylko(stoji kilo a bohate plni ucel) na cerpani zivneho roztoku a vzdchovadlo s 6 koncovyma vyvodama...takze mi to neprijde nejak nakladne a vzledem k moznostem boxu i idealni ... mit jen samostatne Buckety...
a k casovani te zalivky ... vzduch bezi 24/7 to je mi jasne ja myslel cerpani ze dna a prolevani zvrchu...takze pokud nekdo bude vedet a poradi budu vdecny... http://www.youtube.com/watch?v=L-M6DfeIETA
Ahoj.Proc nejedes normalni bubler jak psal Hlava?System co planujes je zbytecne komplikovanej,a plus-minus se stejnejma vysledkama.6 cerpadel?To tam budes mit vic dratu jak v rozvodne. Blbe se ti s tim bude manipulovat a bude to vydavat dost hluku,plus jeste vzduchovani.Sest cerpadel, to je velka sance na poruchu v budoucnu.Neber to ze ti to chcu rozmlouvat,ja jen jestli to mas opravdu promyslene.Jinak hnojiva muzu za sebe doporucit Advanced hydro. , funguji ve vsech systemech.To casovani bude asi nejlepsi si vychytat sam,ale asi bude zalezet na prutoku cerpadla.To uz si musis naladit. Preju at se dari.
Čau. Tiež som premýšľal nad podobným zavlažovaním na začiatku rastu, ale ak dáš vodu 0,5-1 cm pod RW kocku tak sa korene dostanú veľmi rýchlo do vody. Ak to bude v keramzite/hydrotone, tak ten si myslím podrží vlhkosť. časť z neho bude vo vode. Ja mám v košíku umelých ježkov, RW je relatívne odhalené a kvapky z praskajúcich bubliniek striekajú až na korene. Možno to technizovanie bude zbytočne zložité.
Původní příspěvek od Jagditrax Čau. Tiež som premýšľal nad podobným zavlažovaním na začiatku rastu, ale ak dáš vodu 0,5-1 cm pod RW kocku tak sa korene dostanú veľmi rýchlo do vody. Ak to bude v keramzite/hydrotone, tak ten si myslím podrží vlhkosť. časť z neho bude vo vode. Ja mám v košíku umelých ježkov, RW je relatívne odhalené a kvapky z praskajúcich bubliniek striekajú až na korene. Možno to technizovanie bude zbytočne zložité.