Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
letošek už se blíží ke konci, tak nastal čas na udělaní vlákna
Tento rok jsem neplánoval moc kytek, jen pro svůj užitek a potěšení z pěstování a něco málo na rozdání lidem, který nezradili, když byla nouze
Sehnal jsem si docela pozdě čtyři řezy...jeden jsem dal známýmu a tři pěstuju já
2x Power Plant - sázeno koncem května 1xCritical Mass#1 (respektive jsem zapoměl název) - sázen koncem května 1x Critical Mass#2 - sázeno začátkem července Pěstuju v 30l květináčích(nutnost na podzim uklízet - čórky) Zemina z domácího kompostu Hnojení od BioBizzu(grow,bloom,top-max) + párkrát výluh z kopřiv pro kořeny
Fotky z dneška, prcka přirostka jsem zapoměl vyfotit, tak příště.
Příští úterý zahnojim naposled květovym + topmax a začnu pracovat na průplachu, kosu vidim za 2-3 týdny podle počasí.
Jinak na obou PP jsem dnes našel malý ložiska plísně, hold indoor model
viz. obr.2 vystřihnutej vršek
obr.1 #1 Critical Mass
obr.2 #1 PowerPlant
Jo a scháním řezy těchto odrůd na příští rok, tak kdyby jste na jaře někdo něco z toho měl tak mi dejte prosím vědet, díky moc Twilight, Trance, Shaman, Durban Poison, Voodoo, Passion #1, Purple #1, Frisian Dew
Tak včera jsem se jel podívat ke známýmu a zrovna sklízel kytku, mohl ji tam ješte týden nechat..zrovna ted má být pěkně, ale u nás platí kdo si počká ten se nedočká.
Jamés
spíš po poledne,ať se ti vypaří co nejvíc rosy z palic bych to viděl
Hele, já je na noc uklízím do kůlny, takže mě na ně žádná rosa nespadne. Přes noc je na kytkách malinko víc pryskyřice, pak už se sluncem zase malinko ubyde. Ale děkuju za názor, kdybych je neuklízel pod střechu tak nad tím budu uvažovat.
Suší se, suší se nic ještě není v konečný fázi, pak sem hodim finální fota a křest
Power Plant začal plesnivět, nějakejch 20-30g odpadu..zkusim z toho udělat hašiš trochu rakoviny:x)
Fota PP bohužel nemám,příště.. cenzura - moc identifikovatelných vecí
obr.1 1# Critical Mass
obr.2 1# Critical Mass
obr.3 2# Critical Mass