Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám v plánu dělat matkárnu, ale řeším problém ohledne prostoru a počtu matek... Mám doma obyčejnou šříň na kabáty a chci to dělat zní... Rozměry jsou 63x100x160... Původně jsem chtěl 4 matky, ale připadá mi to moc .. Myslite že by šli aspoň 3 ?
Cus Konogo, skrin je pekna, skoda do ni davat veci ;-)
Ohledne toho poctu matek, no vem to tak ze tam muzes mit jednu ve 20l+ kyblu, nebo 4 v 6,5l. Jde o to ze ti to naroste a nakonec tam mas za pul roku precpano a dojdes k tomu ze A potrebujes vetsi skrin a wataz, nebo B ze budes muset neco vyradit. Nejrozumnejsi mi prijde zacit s tema ctyrma a postupne vyselektovat jednu fakt peknou matku a dat ji do poradnyho kyble. A pod 2x 250W by se mela uplne skvele a plochu by zaplnila.
Jeste se zamysli nad tim jestli zacnes ze semene nebo z klonu.
Tak at se dilo dari
Naposledy upravil Maximum Fresh 08-10-2012 v 12:07 PM
Tak začít bych chtěl fakt ze semínka, ale kámoš měl dvě matky ve stanu 90x90x200 a vešlo se mu to tam vpohodě a měl tam jednu 200W úsporku. Tak sem nadtim přemýšlel a když bych si vyselektoval dvě pěkné matky a měl bych tam 200W plug and grow tak by to mohlo postačit ne? Bohužel na větší skříň není místo jinak bych to nechtěl dat do této
jasne ze to staci ale misto cfl tam supni metlu 250W,roste to snad i pod svickou coz uz tady nekdo taky testoval na outu hele matek tam muzes mit treba 30 ale pak ti budou "druhovky" davat min klonu,ja mam 10-14 genetik ve 120*120,trochu prales a chaos kdyz rezu,jinak ok,velikost kvetniku mam 11l kokos, vydrzi to i 5-7 dni
hele kdyz sem je rezal naraz tak jedna dala tak 5-9 peknych klacku ale ja svitim plasmu a ta dava min klacku nez metla to proste tak je,ted vemu treba pulku a ta druha jakoby doroste i trochu z boku takze druhove mam trosku vic ale pocetne/mesic je to stejny,ale matku tam muzes mit treba jednu a to ti zaroste cele i do boku,to nalames jak pottrebujes hlavne se s tim moc nes*at ti povim
Aha ... no ja bych potreboval narezat z jedne co nejvic (cca30) takze bych potrebovla min matek ale velkych a na ten muj prostor to vidim tak na 2 matky
hele no to je od prostoru ne od poctu kytek,ten prostor s tou 250w by ti mohl dat klido 150 i vic klonu mesicne (zalezi na kvalite) ale to nebude problem kterej budes resit,daleko horsi je to koreneni a veci s tim spojene,matky si zijou svoje...takze spis si priprav kapacitu klonirny a parenacky nebo neco a tak