Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se Vám chci představit. Nebo spíš chci představit své holčiny, než sebe Letos byl můj druhý pěst na úrovni, ten loňskej za mě sklidil někdo jiný, ten letošní mám na zahradě, tak snad sem žádná píča nevleze....
Kytky vypadaly pěkně, na to v jak kentusovém mediu byly. Byl jsem nedočkavej kkt a semínka hodil do nějaké matiněné hliny....časem to taky jeden nosorožík odnesl...
Když mi jedna kytka zdechla a další tři začali rapidně žloutnout nebylo nazbyt a musel jsem do krámu, pro "pořádnej substrát", plagron lightmix a začít přesazovat
Když mi jedna kytka zdechla a další tři začali rapidně žloutnout nebylo nazbyt a musel jsem do krámu, pro "pořádnej substrát", plagron lightmix a začít přesazovat.
Foto 1 - Kytičky v novém pelíšku
foto 2 - Vzpamatovaly se a jeli jsme dál ve 4 + dalších pět nových přírustků skunk#1
Máme docela malou zahradu a navíc bydlím v řadovce, takže z každé strany na mě čumí soused, proto jsem se rozhodl hodit nosorožce po dvou do kýblů a skunky, ze si nechám v menších kvetináčích, aby to bylo aspoň trošku nenápadný