Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od placka chemdog- klon od mistniho borce.. 600w -zemina- hnojivo AH.. kvet 55dni
Čus!
Vypadá hodně slušně! Co jsme dělal selekci chemdoga, tak mi to spíš házelo velký pálky, ale ne tak hezky orosený! (foto po "náletu" svilušek, 74 den, 250W)
Chtěl jsem se jen zeptat, to je to od Reservoir seeds iblko, nebo od Greenhausu?
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Jo..jeden z mensich kousku.. prebytecny klon co zapustil do prtaveho kvetinace.. ale libra se mi Jeho stavba.. a byl prvni hotov.. tak jsem ho blejsknul.. dalsi kolegove co byli be kvetnicich..11l. To je jina kategorie.. chemdog je Dobry pracant..!
Musím se připojit k zdejším příznivcům Chemdoga. Skutečně chutný, vońavoučký, obsypaný, silný, tvrdý model. Zkrátka má všechny vlastnosti které,tedy alespoň já, po dobré genetice vyžaduji.
Ten můj pochází z klonu, bohužel přesný původ nevím.
Vetsina chemdoga ma petrolejovitej nadech a tak obdobne i chut obecne se to shrnuje do kategorie Chemical (diesel) nekde rikaj Medicine, ranejsi verze byli bliz k sour subkategorii a vuni to neznamena ze nejsou, je to celkem komplexni ale lehce definovany strain. Lemon je nejednou popisovan to spada celkove pod sour rozsah jak psano vyse.
tagy:
petrol diesel rocket fuel lemon kushy medicinal sour