Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam asi tyden starou zkušenost se zastřiháváním takovou, že jsem jedný kytičce osekal úplně fšechno a chudinka se z toho nějak ne a ne vzpamatovat-už to neudělám. Ty ostatní po sejmutí těch největších listů vždycky tak jako ožijou a začnou si budovat novou zásobu.
Když to člověk dělá s citem, tak zdá se, to prospívá.
Z vlastní zkušenosti - listy moc neostříhavat, když stíní nebo se tam nevejdou, tak je nejlepší je ostříhat jako konopí-bonsai.
To je, že z 5ti, 7mi, 9ti listu uděláš jedno až tří list. Nejlépe je nechat prostřední část listu a kdyžtak dva krajní lístky.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
No ja tu nekde cetl, ze by to melo mit stejnej efekt jako zastrihavani stonku, teda ze se to rozdvoji a vyrostou dva listy, tak by mne zajimalo kde bych je mel zastrihnout, abych toho dosahnul.
to chces asi spis zastrihavat ty spicky (ahh ta cestina, proste mi nejde). Ta tema je nekolikrat rozebrana, urcite to nejdes (no ale nereknu kde, sorry). Uz jsem to zkusila, a zatim to vypada slibne.
je to dva týdny, co jsem kytičkám ostříhal listy a musím říst, že si stihly vybudovat novou a mnohem lepší ( zdá se ) zásobu listoví. Ta co jsem jí okudlil, nějak zastavila a nic pozovatelnéého se s ní - bohužel - neděje. Můžu ale s jistotou říct, že se žádný list nerozdvojil, takže jako metoda to rozhodně nefunguje.
Listy můžeš dle mé skušenosti střihat kdy chceš- at v období růstu či květu.
Střihal jsem je i pár tejdnů před sklizní aby světlo šlo líp na palice a stejně když jsem je sklízel tak tam měly listí jak nasr...
Je důležité zase to moc nepřehnat - nechat tam pár hlavních listů a pár nějakých menších.