Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny growery. Mám na zahrádce 3 kytky ww, krásně kvetou ale nevoněj jako marihuana ale spíše jako lesní jahody. Je to tak správně? Pěstuji poprvé tak se omlouvám jestli je to "debilní" dotaz. Předem díky za odpovědi.
minulej rok sem měl nevímjaký venčík, a ten na začátku květu voněl jako lehce zapařená jablka, ale ke konci květu to přestalo( párkrát pohnojeno biobizz, ale pochybuju že to bylo tim,hnojim tim už docela dlouho, a stalo se mi to jen jednou )
Ano , přesně tak , záleží na mnoha aspectech a věcích okolo , mám jasný důkaz.
Jel sem 1. rok svůj no-name který bez jakéhokoliv hnojení voněl pouze jako normální kytka když jsem přidával trochu zkvašených kopřiv na růst dostal takovou divnou ovocnou vůni a potom co nasadila květ a já začal hnojit slepičákama se vůně (během asi jenom 4 dnů) tak změnila že sem nevěděl jestli mi tu kytku náhodou někdo nevyměnil
2. rok sem jel znova tyhle semínka používal jsem jiný hnojiva , jinou půdu , jinej substrát, jinak svítilo sluníčko.....a zase úplně jiná specifická vůně.......podle mě tohle neni zrovna faktor kterej by byl u kytek nějakej typickej neb pravidelnej....
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................