Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže první problém se týká listů. Na některých kytkách se mu to začalo objevovat už teď a na jedné už ty listý má takový asi 2 měsíce. Přidávám 2 fotky pro identifikaci nemoci nebo nějakého nedostatku v půdě.
Druhý problém je v tom, že mu kytky lehce začínaj napadat nějací červíci, kteří požíraj palice a zůstává po nich většinou pod šiškou nebo v šišce takovej hnědej bordel. Když jsem pár takových šišek prozkoumal, všiml jsem si malinkaté dírky do stonku, takže bych řekl, že červíci se snad k šiškám dopravují stonkama. Už jsem se s nima setkal minulej rok, ale pořád nevím jak proti nim bojovat. Někdo mi říkal, že tak se chovaj píseční červi, ale nemůžu 100% zaručit ten název.
Prosím pomozte nám vyřešit tyhle problémy, kamarád je správnej a hodnej klučina a řekl jsem mu že mi na groweru poradí, tak ať má radost Díky všem moc za rady a postřehy!
Původní příspěvek od mr.killer Takže první problém se týká listů. Na některých kytkách se mu to začalo objevovat už teď a na jedné už ty listý má takový asi 2 měsíce. Přidávám 2 fotky pro identifikaci nemoci nebo nějakého nedostatku v půdě.
Druhý problém je v tom, že mu kytky lehce začínaj napadat nějací červíci, kteří požíraj palice a zůstává po nich většinou pod šiškou nebo v šišce takovej hnědej bordel. Když jsem pár takových šišek prozkoumal, všiml jsem si malinkaté dírky do stonku, takže bych řekl, že červíci se snad k šiškám dopravují stonkama. Už jsem se s nima setkal minulej rok, ale pořád nevím jak proti nim bojovat. Někdo mi říkal, že tak se chovaj píseční červi, ale nemůžu 100% zaručit ten název.
Prosím pomozte nám vyřešit tyhle problémy, kamarád je správnej a hodnej klučina a řekl jsem mu že mi na groweru poradí, tak ať má radost Díky všem moc za rady a postřehy!
Co se listů týče,tak ukazují na klasický přehnojení..
Písečný červíky nevim..,neporadim..
Díky za tip. No právě ono se to hnojilo letos jen asi 3x za celou dobu a to ještě v normálně předepsaným možství. Vím že kámošův otec tam min. podzim dával do zeminy dusí. Myslíte že to může být přehnaným množstvím toho dusíku?
Původní příspěvek od miravlak zdravím,taky mám teď stejný problém s těma červíkama v paldách..vyřešils to nějak? díky
jj, v GS mi prodali postřikový jed na škůdce, jmenuje se: Decis mega
Stříkal jsem asi před týdnem a zdá se že fakt jsou červíci vyhubeni. Zavčasu to postříkej, protože poslední 3 týdny by se už neměl postřik aplikovat