Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To jsem udelal ale v píči...
Jelikož vlhkost v ty mistnosti je sama o sobe ne v boxu pres den 65% a v boxu jsem měl v noci 70% takže uvidíš co jsem provedl začlo to hnít zle úplně vše...
Takže musim změřit jaký místo v kravíně:-D zvolim teď a snad to bude bez plísní..
Každopádně 1st Grow skončil kvůli již zmíněné plísni raději jsem skosil něco než nic.... až rozjedu 2nd Grow dám vědět:-D
Zdar, trochu se zatim o tom rozepiš, napiš všechno co by mohlo bejt důležitý, třeba náký změny, co s tou plísní už si to nák vyřešil ? ? jinak pak budeš mít zase problém žj.
No zmeny probehly trochu jsem prestavil box...tzn. Zmena odtahu a vynechani pachace ten tolik nepotrebuji...Nadale jsem zmenil ofuk ale je to malo budu muset jeste jeden vetracek pridat. Pak jsou tu ty bezne veci ktere jsem neznal ale byl jsem poucen a snad to bude lepsi:-) Nesmim byt tolik zvedav a hmatat na palice behem kvetu:-(