Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny lidi. Omlouvám se že zakládám nové téma, ale nikde jsem nic takového nenašel. Mám problém s rostlinkou, do teď ještě nepřepla z růstové fáze na tvorbu palic (květová fáze) . Jedná se o PAKISTAN VALLEY. Semínka od World of Seed's. Mám ji normálně outdoor v hlíně. Je to tak normální nebo by už v téhle době měla tvořit palice? Děkuji za rady a komentáře, moc mi pomůžete.
Děkuji, aspoň trošku si zmírnil mé obavy, no tak budu čekat. Koukal jsem na balíček od semínek a píšou tam, že sklizeň přiližně kolem poloviny října. Takže to má asi ještě čas. Přeji příjemný zbytek dne. AVICII
Jo jo když jsem si to tak nějak odpočítaval, tak mám čas, jen jsem se polekal, že to ještě nedělá palice. Čím dřív to bude, tím líp, protože v říjnu už mohou být mrazíky a toho se bojím
Já loni také chytl plíseň palic. No tak budeme čekat a doufat, že letošní uroda nebude v ohrožení. Přeji co nejvyšší výnos a kvalitu. S pozdravem AVICII
no hned podle nazvu sem poznal ze to nebude moc dobra odruda na mirny pas , uz po tom co sem poprve pestil (cca 5-7 let) sem zjistil ze ne kazda odruda je vhodna, a uz nevybiram odrudy podle jmena ,fotky a udaju co tam napisou ale podle toho jestly je odruda vhodna na mirny pas a nejlip jestly ju tady na groweru nekdo uz venku pestil
(to ti na priste taky doporucuju udelat protoze jestly je to urcene do tropickeho nebo subtropickeho pasu tak to klidne muze zacist kvest az ke konci rijna a to uz nestihne dokvest)
a pokud to zacne kvest pozde mohl by ti hodne pomoci RIPEN
GH Ripen výrazně urychluje dozrávání rostlin a zvyšuje obsah aktivních látek v rostlinách. Ripen dává rostlině silné signály, že už se blíží konec jejího života a ona tak ve snaze se reprodukovat před zánikem reaguje zrychlením květu a fruktifikace. Obsahuje vše co rostlina potřebuje pro zakončení svého reprodukčního cyklu.
Fakt to funguje měl jsem kytku ktera kvetla jen mesic a zacala umirat kvuli parazitum kterych se neslo zbavit a za 2 tydny pouzivani ripenu uz byla nadherne dozrata (i kdyz trochu mensi sisky)
a kamos to pouzival na kytku ktera zacala kvest v rijnu a jeste to stihla dokvest aby to slo hulit (a chut byla vyborna diky ripenu)