Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Substrat vlastnorucne pripraveny zzo zeminy predhnojenej na 6 tyzdnov plus perlit plus slepacince podrtene na prach ,vsetko zmixovane spolu.
HNOJKY
Sada od AH-bloom grow micro pribudne este enzymes,, bloom exelator, supervit a nakoniec Final solution.
Rastlinka zasadena do zeminy 24.7.12.Toto su fotky z cca 20.8 a nove Vam pridam neskor.ratlinka ma vysku cca 20 cm a 5 poschodie,hnojky podavane po tyzdni kedze sa hovori ze je zbytocne prihnojovat na zaciatku skor na kvet napriek tomu som to ryskol a po tyzdni rastu dostali zalievku v polovicnom davkovani 0,5ml groow,0.4ml bloom ,0,4ml micro...plus o tyzden dostala slepacince o jednej polievkovej lizice na povrch zeminy samozrejme podrtene na prach...
dalsie hnojky 20.8.12 1ml grow,0,8ml bloom,0,8ml micro
27.8.12 0,8ml groow,1,6ml bloom,0,8 ml micro
toto davkovanie jednoznacne ukazuje na to ze White zacalo kvitnut!!!
Start kvet a naznak prvych blizien 23.8.12 cize po 29 dnoch od vyklicenia.Momentalne je na kvete 5 den....
Aktualny stav vyska 30 cm a zlepsuje sa to....foto dodam
Mal som od nich auto anubis a pekne rastliny,na zaciatku uplne male a ked zacaly kvitnut brutalne podrastly.skoda ze 3najlepsie my zobrali niaky sk.....y corkari...1 co zostala som ju daval dole nedozretu(chybalo jej tak tyzden/dva)ale aj tak dobre kurivo...troska horsia chut, ale sila paradna..
Dalsi update
Rastlink hnojena celou sadou AH kompletne uz iba na kvet,bloom,micro,enzymes,excelator bloom.
Naposledy hnojene 10.9.12 3ml bloom 1ml micro 1ml enzymes 1ml bloom excelator 19 dni je na kvete celkovo 49 den od zasadenie do zeme.Hnojene 3ml bloom 1ml micro ,1ml enzymes,1ml Bool excelator.Enzymi a bloom excelator davam do kazdej zalievky a zatim to de.
vska white widow 62 cm