Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v prvom rade by som chcel pozdraviť komunitu growerov ..AHojte! patri vam môj respekt a obdiv, nejdem prvy grow ale mojim snom je mat doma nieco okolo 600W a riadne stromy doma, drzim vam vsetkym palce nech to rastie
Jedná sa o menší grow v podobe skrinky ktorá má rozmery cca
40x40x60 čísel
na skrinke sa dost dlho pracovalo aj ked to tak nevyzera,
-oblepena klasickym bielym papierom ,
-lampu tvorí 3x usporka ,
-tienidlo freestyle homemade alobal ,
-vytesnené to je nizkoexpanznou purpenou + plastelina ,
-elektrika nič svetaborného cez časový mechanický spínač
-ventilároty PC fan 12V cez regulator na vláčiky , klasika
-jeden odtah (zatim),, jeden "ofuk"
______
dalej osadenstvo.....
5x noname klony , odrezky z outdooru , ale teším sa im , nakolko mi po prvy krat zakorenili odrezky (rockwool+root stimulator) a napodiv sa im dari
vo ´vode´ sa už válaju 5x Skunk no.1 od dutch passion , uvidime
______
dalej pôda.....
zem tvori obycajna zemina pre izbove rastliny + perlit
______
klony som nechal cca 3 dni na periode 24/0 a potom pomaly pridaval ´tmu´ , zakorenil dokonca aj ten najmensi a zatim sa im dari (klop,klop)
______
Do buducna mam vo vrecku 70w sodik son-t.....to je este ´daleko´ , ale urcite sa svami budem delit o zazitky nie je to moja prva skrina a nieco som si uz preskakal a aj napriek tomu cakam akukolvek kritiku z vasej strany , postrehy, námietky
moja prva otazka znie,, preco spodne listy zožltli ?!
chapem ze je to pre ne šok z presadenia a zmeny podmienok, ale neprejavilo sa to na vsetkych , len nejaka jedna, dve chytili spodne listy uplne dozlta, odstrihol som ich aby neboli rastline na obtiaz a pekne sa potom vystreli a zacali rast, neviete cim to môze byt ? (mohlo)
musim to tu pridavat pojednom nakolko som ´nováčik´ .. ak to adminovi bude vadit tak to kludne môze spojit do jedneho prispevku s adekvatnym komentarom, dakujem ...