Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam tu naiky experiment, necakam plody ani bohatu urodu, pred 5. dnami som nasiel niake semienka twilight-u vypadli mi z ruky na vatu ktora bola navlhcena .... po troch dnoch poniektore semienka boli prasknute a zacal sa z nich plazit biely ako keby cervicek (klíííčok) ... tak som ich okamzite vlozim do substratu (obycajna vrtna ornica + Bio humus) 6 twilight semienok teraz place za slnieckom na balkoniku.
Znova pisem a chcem sa opytat "skusenejsich" !!!
aky mate nazor, na hnojivo zo zihlavi (zihlavovy luh)
zihlavove listky sa vlozia do pet flase zaleju destilovou vodou nechaju odstat do vykvasenia a potom sa to riedi 1:10 z vodou
Jojo výluh z kopřiv, levně tim pohnojíš na růst. Jen já bych jim dal ještě čas, teď potřebují pořádně zakořenit.
Podpořit je můžeš také DIY kořeňákem z vrbových větviček - ten ale vyzkoušený nemám.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Prave som dal varit vrbu ...
Dneska na prechadzke som nasiel par stromkou vrby male aj velke ...pobral som z kazdej cca 30cm korbac nasekal som ich a teraz ich varim 2hodiny.... presli 2hodiny a vzpol som to teraz to necham dozajtra rana v tom a zlejem do flasky a polejem drobcou (: ....... uvidime ci to zabere na korenovy systeem (:
Naposledy upravil Piti-rastaman 19-08-2012 v 15:56 PM
Pridavam nove fotkyy kupil som hnojivo na rast ...odkedy pouzivam to hnojivo tak im zhrubli stonky a yvecsili sa celkovo ...akurat predvcerim som ich zastrihol po 3poschodi listou .... mam aj gel na zakorenovanie tak rozmuslam nak klonmi .....len sa bojim ze nepreziju zimu