Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm, ja si myslim - že nejvic je to o nalade. Mel jsem jeden cesky model a zapukaly jsme to s kamem a meli jsme pophodowy stavik _ faračku. No a druhy den jsme to pukaly taky a mely jsme takove masakr zachvaty smichu - že jsme malem uchcavaly.
ja mam nejlepsi zkusenosti s modelem zvanym Herr Jürgen... zajimalo by me, jak rozeznas model, jsi-li pozvan... nekdo ti muze nakukat, ze ma kuprikladu BW, pritom je to třeba nejaky lepsi provincni model, a potom te to ztroubi hanba mluvit...
mno, hosi,
kdybych mel mluvit za sebe, je pravda, ze pri dobry nalade a dobrejch lidech te dokaze klidne rozsekat i nejaka ganJAH, ale zase je pravda, ze sou modely, ktery te rozflakaj na hadry at je jakkoliv, alespon u me sou to urcite:Euphorica, Shaman, Nebula , ale je jich vic...
toliko muj nazor na celou vec...
No ja bych rek ze zalezi na cloveku a na situaci a nalade .....
Ale me nejvic rozesmala K2 jednou sem potkal kamose {10 let sem ho nevidel} jeste ze zaklatky a tak sme hned dali brcko ale nebyl tabak jelikos nikdo nekori a tak sme to dali cisti
to byl pak rohlik stali sme proti sobe a smali smese jeden druhemu do ksichtu