Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se letos rozhodl poprvé zasadit a i přesto že jsem teprve včera nalezl tyto skvělé stránky chci se s vámi podělit o mé úspěchy a neúspěchy.
Zasadil jsem tyto rostlinky..
1. Je noname nejspíš nějaký hodný ptáček něco donesl
2. Je Ak47 + northemlight (fem)
3. Je Blackdomina (fem)
4. A na závěr jsem ještě testnul Skunk B52 (auto, fem)
Budu rád za vaše reakce a popřípadě rady jelikož vše dělám pouze podle svého uvážení a jelikož mám 0vé zkušenosti tak si myslím že né vždy 100% správně. Zde se pokusím přiložit foto..
Ahoj, prosímtě moc jsem nepochopil jak to myslíš na origo sluníčko? Pokud myslíš že je mám nechat venku na sluníčku tak je tak mám stále už od semene . Jinak ale dikes a čao.
Edit: Ještě jsem zapoměl napsat že fota byla focená večer s bleskem.
Cau, no tej z posledneho prispevku nejake 3 tyzdne, mozno aj mesiac..ale to nie je jednoznacne z foto. Mimochodom ten b52 auto zaujimavy model, odkial ho mas?
Jinak zasadil jsem 2 a jedno seminko mám ještě schovaný ale zajimavý je že obě se od sebe vzrůstem značne liší... Jedna je taková dost vytáhlá a řídká a druhá spiše menší a hustá... no asi geny po tatovi a mamině .
Edit: Odkaz musíš skopírovat přímo do prohlížeče jinak ti to najede kamsi úplně jinam..
Zdarec groweři hej dostal sem napad... Mám tady 2 uřvany anduly který mě víceméně stále ser**.... No ale zpět k tématu myslíte si, že by šlo udělat z jejich ho*(v)en hnojivo pro kytky??? Dík za odpověď... peace