Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě čemo dáváte přednost. Já osobně se s tím moc ... prostě dám 2 -3 sem. do důlku a čekám až to vyrote. Když jich vyroste víc, tak je rozesadím.
Sazeni ze rizku je drazsi nez ze seminek? To teda nevim...Např.Koupis 10 semen Durban Poison...za 10Liber(Nirvana). Vyklici ti jich treba 9...z toho 7 samic.To je fajn...mas 7 kytek a jsi vysmatej. Ale kdyz udelas aspon jednu matku.Muzes z ni mit pak treba 20 rizku...A zarucene samic
jo řízky jsou fajn vec muzes si celej zivot pestovat jeden a ten samej model kterej se ti osvdcil a sem kterym si spokojenej...jestli predpestovavas tak doporucuju je nechat tak 3-4 dny ve voed potopene a az pak je dat do hliny a zlít aby meli stale vlhko zatim se mi tatto metoda osvecila nejvice porotoze kdyz je nechavam klicit ve vate tak se mi vetsinou potrrhaj korinky....dej bacha aby si nemel moc velkej rozdil kyselosti pudy v sazenicce a na policku nebo kde to budes pestovat...ze seminek je to nejmenne na rocne proste to tam hodis a konec divas jak to roste..oreju aby to byly naky mAsAkr samice ze
No ya som outdoorista cize skrinu zatial nevlastniim cize odrezky nie-samo ze je to asi najidealnejsie... z modelov z ktoryych maam semien maalo robiim malee sadenicky (doma ich maam max. 14 dni) a modely z ktoryych maam semien dost iduu rovno na pole.