Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Aby alespoň jedna letos vyšla:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Jadr.m
Nový Člen

Karma uživatele Jadr.m - 20% Pěstitelská

Aby alespoň jedna letos vyšla:) Příspěvek č. 1

Zdravim zahradníci,letos sem za oknem předpěstoval snad 15 kytiček,ale po různém rozdání,prodání,přenechání atd. mně zbyly dvě které už jsou venku.Jedna je v kukuřici na zašitém místě kde praží slunce celý den a má se tam myslim dobře.Ale potřeboval bych poradit s tou druhou:spodní listy postupně usychají.nejdříve tam jsou po celým listě malý bílý tečky,pak začne žloutnout a nakonec hnědnout a uschne.Mám ji v substrátu B,už měsíc to hnojim NPK.Nevim čim to může bejt.Je to můj první grow proto moje heslo je aby aspoň jedna letos vyšlapřipojím foto.
(snad to nevymažete,nechtěl sem to dávat do threadu problémy s listy,protože časem bych sem chtěl dát fotky další jak se holkám daří a něco o nich napsat...)

Naposledy upravil Jadr.m 20-07-2012 v 16:49 PM

Old Post 12-07-2012 v 15:10 PM
Jadr.m je offline   Profil uživatele Jadr.m   Find more posts by Jadr.m   Foto galerie člena Jadr.m   Click here to Send Jadr.m a Private Message   Add Jadr.m to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
praz
Nový Člen

Karma uživatele praz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Daj foto, ja som mal to isté , prehnojil som to.

Old Post 19-07-2012 v 16:45 PM
praz je offline   Profil uživatele praz   Find more posts by praz   Foto galerie člena praz   Click here to Send praz a Private Message   Add praz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jadr.m
Nový Člen

Karma uživatele Jadr.m - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

tady ještě fotka celý kytky před týdnem

Naposledy upravil Jadr.m 20-07-2012 v 16:48 PM

Old Post 20-07-2012 v 12:13 PM
Jadr.m je offline   Profil uživatele Jadr.m   Find more posts by Jadr.m   Foto galerie člena Jadr.m   Click here to Send Jadr.m a Private Message   Add Jadr.m to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás