Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odjel sem na 10 dní na dovolenou, a před ní sem řešil důležitou otázku kdo se postará o moje dvě krásné holčičky. Dal sem kámošovi klíče aby mi je chodil zalévat. Dnes sem přijel po deseti dnech a jedna z nich vypadá že potřebuje okamžitý FirsAid! Přidávám foto a prosím o rady co sní, zalil sem ji a dal z prudkého sluníčka aby chvíli vychladla, co teď? Mam jen čekat?
No pochybuju že přelití , když ji přišel zkontrolovat a byla na sluníčku , tak byla asi total sucha na troud , ostatni oka ??... tak tuhle zalej , a nech ji jestli jsi tohle fotil pred hodinou tak ted by měla mít listy nahoru , teda aspoň ty co nejsou v nekroze (po smrti) . Jo ted čekej , ale uz by ted měla bejt zvedlá , ostatni je po smrti tak to ostrihej , čau Hlava
Původní příspěvek od Hlava No pochybuju že přelití , když ji přišel zkontrolovat a byla na sluníčku , tak byla asi total sucha na troud , ostatni oka ??... tak tuhle zalej , a nech ji jestli jsi tohle fotil pred hodinou tak ted by měla mít listy nahoru , teda aspoň ty co nejsou v nekroze (po smrti) . Jo ted čekej , ale uz by ted měla bejt zvedlá , ostatni je po smrti tak to ostrihej , čau Hlava
Původní příspěvek od Zmrd666 Ok tak já jí nebudu zalívat a právě sem se ji chystal přesadit až se vrátím to nechám na potom.
No jestli je sucha tak jsi to snad poznal ( lehkej květnik , suchá hlína , sucho když pichneš 1,5cm prstem do hlíny ) tak ji poradne prolej a nech ji bejt přesad ji az zitra , hlavně ji zalej nebo nebudeš mit zitra co ...