Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte groweři, tak mi zbylo z minulýho outdooru pár paliček, tak jsem se rozhodl udělat charass. Rozemlel jsem šišky a přes 2 punčochy jsem to pořádně prosítoval. Docela mě překvapilo, kolik jsem toho prášku udělal Teď jen nevím, jak charass kvalitně slisovat. Máte s tím někdo zkušenost? Zkoušel jsem mrazák, ale nic se s práškem nestalo. Chce to nějakej výkonej lis? Co myslíte? Díky
vem úplně novej bošák a nacpi tam ten prášek.PAk to obal papírem a zaplep izolepu.Celý to zabal do alobalu a dej to na 10 min do horký vody a válečkem to válcuj.
Původní příspěvek od High vem úplně novej bošák a nacpi tam ten prášek.PAk to obal papírem a zaplep izolepu.Celý to zabal do alobalu a dej to na 10 min do horký vody a válečkem to válcuj.
Díky za radu, jen nevím jakej bošák myslíš. Znám bošák jen takovej starej klíč na startování starých traktorů a motorek
hele to není čaras,ale skuff, čaras se dělá z čerstvejch palic tím že je třeš mezi rukama, cílovej produkt je to samý co máš na rukou po sříhání kytek. hledej a začni třeba tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=46535
nejlepší je nasypat plyskiřici na tvrdý kus sáčku přeložit tak aby z toho byla obdélníková placka poválet válečkem (ja používam lahváč) no a pak preložit ten obdélník na půl a povalet a máš peknou kostku
určitě už bych to nikdy nestrčil do trouby ani do vařící vody zkoušel jsem to a je to mnohem lepší nevařit !(déle hoří a má mnohem lepší chut¨ a pokud máš čistou plyskiřici tak v tvrdosti neni rozdil no a pokud v tom je moc nečistot tak se bude trošku rozpadat
Původní příspěvek od perlenbacher nejlepší je nasypat plyskiřici na tvrdý kus sáčku přeložit tak aby z toho byla obdélníková placka poválet válečkem (ja používam lahváč) no a pak preložit ten obdélník na půl a povalet a máš peknou kostku
určitě už bych to nikdy nestrčil do trouby ani do vařící vody zkoušel jsem to a je to mnohem lepší nevařit !(déle hoří a má mnohem lepší chut¨ a pokud máš čistou plyskiřici tak v tvrdosti neni rozdil no a pokud v tom je moc nečistot tak se bude trošku rozpadat
Právě naopak.hoří to mnohem pomaleji pač ta plyskiřice se do sebe zapeče a chytne to krásnou hnědou barvu i když ten výtřep není úplně čistej.já mám teda tuhle zkušenost.
Pokud je dost jemné síto a ve výsledném materiálu není moc "bordelu", dá se to opravdu slisovat i za studena. S materiálem ze silonky (tu na to používám nejčastěji) se mi to ale nikdy nepodařilo - byla vždycky třeba horká voda.
Vůbec to ale není třeba vařit 10 min nebo péct v troubě a pak strkat do mražáku. Já to dělám tak, že naliju do skleničky horkou vodu z rychlovarné konvice a hodím dovnitř sáček tak na jednu minutu. To bohatě stačí (samozřejmě pokud je toho půl kila, bude třeba delší doba).