Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje druhé kolo v indooru. Od kámoše jsem dostal matku CJ, necelej rok starou a nechám ji vykvést.
Skříň
Homebox S - 80x80x160cm
Světlo
sodík 400W
Hlína
BioBizz Light mix
Odtah
TT 125 – 220/280 m3/h
Pacháč
Filtr Home 360 m3
Hnojky
Rhizotonic, Cannazym, Bio Flover (zbytek), Bio bloom (Biobizz), Bloombastic
Byla celkem velká, dost jsem ji zprohýbal a olámal, aby se mi tam vůbec vešla. Přesadil z 9L květináče do Tesco tašky - cca 15-18L (20Kč), nechal 2 týdny se vzpamatovat a nabrat zelenou hmotu a přepnul.
Přepnuto 13.5
...tudíž dnes něco přes 3 týdny květu.
Dohnojil jsem Canna Bio flover, od teď nasadim Biobizz. Co mě nejvíce trápí - teplota...ve dne klidně až 35 stupnu na vrcholcích květu, u květináče kolem 24. Nejspíš během týdne nainstaluju cooltube.
Ihned po převzetí kytky jsem musel řešit totální napadení sviluškama pomocí Biool, postřiky zabraly a já měl na měsíc klid. Předevčírem jsem ovšem našel nové hnízdo v rohu, udělal jsem tedy nový postřik a snad už toto kolo dojedu bez postřiků...už se mi do těch palic další olej rvát nechce.
jojo, jsem na to zvědavej co dokáže spáchat jedna kytka. Hodně se mi líbí, že stačí do kýble dát vodu s hnojkama a leju jen v podstatě jeden květináč - pohodička :-) Uvidim jakej bude finish, ale nejspíš další kolo pojedu SoG na 20 řezů + samozavlažování s čerpadlem... :-)
Kosu provedu zítra ráno. Objem palic se již nezvědšuje a pouze hnědnou blizny, typuju kolem 70-80% je jich již hnědých. Trichomy se mi teda nezdaj a zakalený nevypadaj, ale pochybuju, že se ještě cokoliv změní vzhledem k tomu, že kytka už pouští všechny listy (což může být i z toho horka, teplota opět vystřelila na 34 stupně).
Na Critical Jack píšou seedbanky doba květa 55-65 dní, takže se aspoň vejdu do toho nejnižšího limitu.
Poslední zálivku dostala v 52. dnu květu, Final Solution. Na posledních 30 hodin nechávám absolutní tmu.