Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cavte vstci mam problem z jednou rastlinkou ktoru som dal po vikliceni do zeme a zacali rast...
nedavno visli zo zeme a jednemu z nich ked malo odpadnut to semeno zo stonky a mali tam zacat rast listky tak odpadlo to cele semeno aj z listakami tak neviem co s tym ci to prezije alebo ako sa to da zachranit zo zeme trci proste iba stonka asi 5 cm vysoka za odpovede dakujem
je to automazar to nepojde zalepit to uz nikto by nedal do kopy na takej malej rastlinke ale stonka je ziva a rastie tak ci sa to v tom mieste nerozdvoji ako pri zastrihavaniu
no ja to tak skusim nechat co sa stym stane urcite to vihadzovat nebudem este nech bojuje ale tak skoda lebo z 3 rastliniek su uz len 2 tak s toho radost nemam
Moc nechápu, jak to mohlo ''samo'' odpadnout. Každopádně z toho stonku už nic nevyroste, jak psal Pongo, hoď to na kompost...
edit :
citace:
Původní příspěvek od freensouth Mě se to tedy taky stao u jednoho semínka sweet dwarf AF od fair seeds, prostě vyrostlo centimetr a pak takhle "shnilo" - podmínky mělo naprosto stejný jako další dvě který jedou krásně...
citace:
Původní příspěvek od Bublajzna stalo se mi to taky u AF... Po týdnu, kdy se vůbec nic nedělo, nijak se nevyvíjela, dostala padáka...
Každému z Vás se to stalo u AF, žeby nějaký AF bug ?
Mě se to tedy taky stao u jednoho semínka sweet dwarf AF od fair seeds, prostě vyrostlo centimetr a pak takhle "shnilo" - podmínky mělo naprosto stejný jako další dvě který jedou krásně...
tento rok mi večšinu rastlin zožrali slimaky a nechali iba stonky a sem tam naznak listku... a na moje prekvapenie tie rastliny ešte žijú a začali puštať nove listy,ale rast sa spomalil teda o dodsť samozrejme...ale netreba nikdy stracať nadej a pokialto ma koren tak to vždy ma šancu na prežite