Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Voda: Z poutního místa,opravdu ! Severovýchodně od obce na návrší byla roku 1844 nad pramenem vody jemuž se připisovaly léčebné účinky postavena centrální osmiboká kaple sv. Anny s bání podle architekta J.B.Santiniho-Aichla
Voda je opravdu svatá(PH: 6,0 EC: 0,1-0,3),kytky jsou nesmírné zdravé a je vidět že jim to vyhovuje,oproti odstáté vodě upravené PH mínusem
Výstroj: Ufon 125-365m3/h,Filtr 240m3/h,2x větráky klipsny a 1x velký větroň)Zvlhčovač vzduchu 5L s regulací,Okysličování do NFT z akvaristiky,topné tělísko,Dálkový teploměr/vlhkoměr do hlavní stanice, PH a EC od Essential,veškeré medium podloženo polyšem,kvůli udržení stabilní teploty,jelikož mám pod sebou garáž a sklepení.
NFT: Hlína:
Růst: Svíceno 120W LED Svíceno 120W LED
PH: 6,0 PH: 6,0
EC: 1,2 EC: 1,4
Přepínáno po 18 dnech Přepínáno po 18 dnech
Jednou štípané FIM,občas výjde občas ne
Kytky rostly velice rychle,velmi vysoký na výnos,ovšem jejich stavba jim neumožní unést váhu květu,proto musim podvazovat.Za další květy jsou opravdu velké,takže riziko plísně,bohužel už sem některé bambule musel skosit,ale hlavu vzhůru nějaké zdravé tam stále koukají
Model je opravdu hodně aromatizovaný,vůně je fakt sladká citronovo pomerančová až tak trošku benzínová,pryskyřice na květech je opět v hojném počtu,bylo zapotřebí stále prosříhávat,jelikož by to neprosvítilo..Dokud se kytek nedotknete tak nepustí žádný zápach,ale jakmile se hnou,už je to doma
Kdo tohle pojede,doporučuji přepínat o něco dříve
Zdar,tak tohle mě zajímá,mám pár rostlin,taky z Vídně a slyšel jsem na AO chválu,tady vidim,že na tom něco bude,chci to trochu rozvětvit a nařezat,měl sem řezy úplně z čerstvý matky,ještě pravidelný dvojpatra a zatím se mi moc líbí jak to jede..Vypadá to dobře ,sem zvědav na výsledek..
Zdar,tak tohle mě zajímá,mám pár rostlin,taky z Vídně a slyšel jsem na AO chválu,tady vidim,že na tom něco bude,chci to trochu rozvětvit a nařezat,měl sem řezy úplně z čerstvý matky,ještě pravidelný dvojpatra a zatím se mi moc líbí jak to jede..Vypadá to dobře ,sem zvědav na výsledek..
cau cau a mas taky Agenta?pokud ano tak fakt doporucuju ti prepnout driv,jinak to chce hodne prostrihavat a protrhavat,ja osobne zastipuju kytky pouze jednou,metodou FIM,nekdy se zadari a nekdy ne,ale potom se to snazim vse roztahat draty po boxu,ale uvidis,jak rikam a co jsem se bavil s kolegou tak mel samy problem,kytky jsou dobre stavene ale jejich slabina jsou vetve,proste slabe na tak velke bambule,mno uvidime.Jeste to ma cas
jinak s Vidni jsem spokojenej hodne moc)
cau cau a mas taky Agenta?pokud ano tak fakt doporucuju ti prepnout driv,jinak to chce hodne prostrihavat a protrhavat,ja osobne zastipuju kytky pouze jednou,metodou FIM,nekdy se zadari a nekdy ne,ale potom se to snazim vse roztahat draty po boxu,ale uvidis,jak rikam a co jsem se bavil s kolegou tak mel samy problem,kytky jsou dobre stavene ale jejich slabina jsou vetve,proste slabe na tak velke bambule,mno uvidime.Jeste to ma cas
jinak s Vidni jsem spokojenej hodne moc)
Jo,taky Agent Orange,ale já ho nebudu zaštipovat ani roztahávat,pojedu sog..Ať se daří
Lidi nemáte někdo zkušenost s BUD ROOT STOP? dneska jsem ho zakoupil,doufam že to teda bude za tu cenovku fungovat,zkoušel už někdo?ve forech sem nic nenašel,jako zmínku o tomle Stopu..díky
cao ja taky videl AO z FF a musim rict ze se silene vetvi a super kerik a hlavne palice ve finishu jak klasy oblili!jak je znamo napr jacka. vune jako maso :-) a spodky hruza tak ty bych doporucoval dat do.... GL all
Ty mas v boxu hadry?? pak smazu :-) jinak fajnej pest velice
Zlosin*
Ahoj jak to myslíš? jako jestli mám v boxu i oblečení?To rozhodně nemám,jestli myslíš tu fotku s těmi košilemi,tak to je teprve vstupní vchod do mé dimenzeTakže vše se nachází až za tím